10 Entri Popular September 2013

Satay manis, satay manis hehe saja aku nak tulis macam ini .Bulan september baru sahaja melabuhkan tirainya makna nya lagi berberapa hari lagi ramailah yang beg duit dia sendat hah time inilah time untuk makan satay, satay manis hehe.

Daripada Ilham sifu kita bulan lepas mengenai catatan yang terpopular diblog dalam masa sebulan jadinya aku letak lah link – link yang terhangat dekat blog onlajer.com , Kalau kita perasan mesti tajuk itu jadi popular disebabkan apa yang sedang berlaku sekarang ini atau sekarang musim apa, kalau yang teror menefaatkan suasana dan teror seo memanglah trafik mencurah – curah .

Untuk Blog onlajer.com  ini adalah antara catatan yang terpopular untuk September nak – nak dah musim haji ramailah yang mencari sesuatu berkenaan haji dan selain daripada itu cerita buat duit memang popular, aku pun senang menulisnya dengan panduan yang hebat dan di Izinkannya ada sahaja  idea yang nak dihasilkan  cumanya masa dan tahap kerajinan untuk menaip.

Carian popular google

Title

Yeah ada juga entri yang berkaitan dengan hasil makanya tak silaplah aku asyik cerita tentang kitab yang berbahaya .  Dengan ada hasil serbeginilah barulah  boleh kita santap satay manis….

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

15 Comments

  1. Irwan Alessa
    Twitter:
    October 1, 2013
  2. AUC
    Twitter:
    October 1, 2013
  3. titan
    Twitter:
    October 1, 2013
  4. blogger lelaki
    Twitter:
    October 1, 2013
  5. wazy
    Twitter:
    October 1, 2013
  6. papa mifz October 1, 2013
  7. Naziman Azlye
    Twitter:
    October 1, 2013
  8. KiD
    Twitter:
    October 1, 2013
  9. Hazmin Hamudin October 1, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge