2012 Nak Tutup Cerita

2012 Tahunku yang kacak sudah jua melabuhkan tirainya, syukur dengan izinya dapat juga aku mengikut serta sehabisnya kempen 3 blog pilihan.  Dan mengikut perkiraan aku telah 5 kali aku menyertai contest SEO bermula dengan Lelaki Kacak (tidak ku ketahui status penyertaan), Eyriqazz Denaihati ( muka keberapa page tidak pasti), 3blog pilihan (woha menang tapi kalah),I phone 5 (entry  melepaskan batuk dan tak ramai kawan yang ada g+) dan penghujunya 2012 tahunku (Tamat) .
Dalam berberapa contest yang aku sertai , contest yang melibatkan undi dan simpati merupakan salah satu contest yang tidak wajar aku sertai dimana pada aku ia banyak melibatkan masa dan comitment yang tinggi bagi meraih undi sana sini dan tidak wajar juga aku meminta rakan peserta mengundi jika aku sendiri tidak mempunyai masa untuk mengundi diri sendiri. Pernah juga aku meminta pertolongan rakan – rakan sekapalku untuk mengudi tiap – tiap hari tapi disoalnya kita apa itu wp ,FB tu retila cis, aku dan meraka ini memang old school makan kentaki dan mcd je reti restoran – restoran lain resepi memang tak pernah nak jejak kaki.
iPhone-5-Gadget-Impian
Gadget impian Hati
Dari contest Lelaki Kacak onlajer mendapat kenalan dan ilmu – ilmu berkaitan dengan blog walaupun tujuan asal blog ini dihasilkan hanya untuk berkongsi tentang bidang kejuruteraan elektrik dan sedikit  cenderung pada politik. Namun rasanya onlajer  tidak  arif tentang politi dari itu onlajer membuat post – post yang agak rojak dan membuat blog walking keblog – blog peribadi yang langsung tiada kaitan dengan politik. Pada awalnya onlajer tidaklah tahu lelaki kacak itu contest seo melainkan sekadar suka – suka dengan mendapat ilham dari sale manager yang agak ada rupa ditempat kerja dari situlah ilham salmens lelaki kacak tercipta dengan perasaan kau ambil banyak -banyak kerja ada manpower ke.
Jika di izinkanya untuk 2013 onlajer.blogspot hanya akan mengeluarkan post  – post yang berkaitan dengan elektik dan diselang seli dengan contest atau giveaway rakan -rakan.  selebihnya akan dipost pada onlajer.com
Nota Jari  – Untuk rakan – rakan yang mahu menjana pendapatan melalui Lazada ,Zalora dan lain – lain .. Anda boleh lah sertai Involve Asia -Pendaftaran Percuma anda hanya perlu mengikuti step – step mempromosi seperti di artikel  –  Cara untuk mendapatkan kod promosi InvolveAsia
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

9 Comments

  1. boni kacak December 31, 2012
    • Nur Misnan December 31, 2012
  2. hafidz December 31, 2012
  3. Denaihati December 31, 2012
    • onlajer December 31, 2012
  4. tehr December 31, 2012
  5. Hairul Hafiz Karim January 2, 2013
  6. hafizmd January 7, 2013
  7. hafizmd January 7, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge