2012 Tahunku Yang Kacak

Alhamdulilah syukur terhadapnya kita telah dipanjangkan usia jika di izinkan Allah melangkah jua kita ketahun 2013 Masihi. Di kesempatan hujung tahun ini juga ramailah antara kita yang bermuhasabah tentang kejayaan atau azam yang telah dicapai tidak kiralah kejayaan naik pangkat, kejayaan dapat membeli rumah idaman,kereta,bas atau lori, kejayaan mengorat anak dara bapak menteri mahupun kejayaan blog atau laman sesawang anda sendiri.

Disini bermulalah bicara yang akan mengaitkan aku dengan 2012 Tahunku yang kacak, kacak pada pandangan mata kepala ku sendiri, walaupun tidak dimata orang yang iri hehe. 

Apa yang Kacak?.Alhamdulilah Blogspot onlajer telah merasai kekacaknya apabila buat pertama kali nya dapat memenangi hadiah dari pada noob, pada awal-awal aktifnya onlajer berbloging, sedikit sebanyak dapat juga mengurangi kekecewaan seo eyriqazz denaihati yang langsung tidak diberi muka oleh sang google yahudi. Dan seterusnya untuk kali yang kedua tanpa segan silunya buasir otak telah mengiktiraf kekacakan aku dengan menyumbang benda yang sama untuk kegunaan mp3 . woha 2biji thumb drive untuk dijaga supaya tidak beralih tuan empunya.



edisi pertama
edisi kedua

Google telah memberi kerakyatan penduduk tetap kepada onlajer blogspot pada November rain yang lalu dengan status PR1. 



ok lah tu… time tu aku tak seaktif selalu, PR1 layaknya aku yang kekadang buat post sambil lalu cakap-cakap pun merapu macam kutu.
Pencapaian Alexa???, walaupun tidak konsisten tapi aku tahu alexa sedar dan sayang akan kewujudan onlajer  itu, Yang terbaik pernah aku kecapi sewaktu seo eyriqazz denaihati. sila lihat print screen dibawah ini.

Dan ini pencapaian pada masa post ini dibuat.

ok,ok lah tu

Dekat sini aku tepek link kepada contest yang pernah disertai oleh onlajer pada suatu masa dahulu, http://onlajer.blogspot.com/search/label/Contest dekat situ ada dapat juga baju M7 yang menyerlahkan lagi kekacakan diriku. sila juga layari muka buku ku ini. 

Cukuplah disini aku bakar – bakar ikan kerapu takut pembaca aku jadi jemu dan dengan itu tandanya aku setuju ikut serta SEO “2012 Tahunku Yang Kacak” peace no war. 
Contest ini dianjurkan oleh Syaifuddin Alias 
Ditaja oleh:CikTomMkSyahirFauziBluesEizil Network,Lepakk.comNurMisnanpenmerah[dot]comLadfeamir.com danMy Arrazi

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

25 Comments

  1. onn Lajer December 18, 2012
  2. Cik Syida December 18, 2012
  3. siti rokiah December 18, 2012
  4. tehr December 19, 2012
    • onn Lajer December 19, 2012
  5. Syaifuddin Alias December 19, 2012
  6. CIK TOM December 19, 2012
    • onn Lajer December 19, 2012
  7. Kesuma Angsana December 19, 2012
  8. Amirez December 19, 2012
  9. boni kacak December 19, 2012
  10. CIK TOM December 22, 2012
  11. Nadot December 24, 2012
  12. akubiomed December 27, 2012
  13. Budak Felda December 27, 2012
  14. Yas y December 27, 2012
    • onn Lajer December 27, 2012
  15. Buatbest December 27, 2012
  16. Ferry Nurse December 28, 2012
  17. ohcikgu December 28, 2012
  18. syarih December 28, 2012
  19. afifudinsohaini December 31, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge