5 Strategi Yang Saya Belajar Lepas Download Like Warrior For Blogger

Download  Like Warrior For Blogger pergh itu hari aku ada terdownload pejuang like ini tetapi nak dijadikan cerita memang gua terbengong , yang aku perlukan adalah pejuang suka wordpress tetapi lain pula yang aku muat turun, Takpelah benda sudah terjadi gunakan sahaja sebaik yang mungkin.

Setelah berberapa hari memendam rasa ini akhirnya ilham juga datang dari nya ,

Gua lupa yang blog utama gua dulu berflatform blogger jadi oleh kerana  gua sedar rakan – rakan blogger pastinya agak kurang masuk kesana jadi sangat afdal lah jika saya meletakan pejuang – pejuang suka facebook disana. (eer ada komen)

5 Strategi Yang Saya Belajar Lepas Download Like Warrior For Blogger ialah

  1. Aktifkan kembali blogspot walaupun sudah menjadi .Net.
  2. Banyakan lagi artikel tentang pelajaran atau ilmu ( walaupun ilmu itu hanyalah teknik macam mana nak pasang umpan)
  3. Promote kembali blogspot dilaman sosial seperti Facebook,twiter atau google .( Kata orang lagi banyak lagi basus)
  4. Ping (ping dan pong dekat mana – mana yang dirasa sesuai ,aku  sebenar tak suka busuk pasal aku kategori pengeli tapi oleh kerana mereka menyediakan khidmat auto ping so belasah jelah)
  5. Cuba bina blogspot yang baru letak lah artikel baca sifir ke , belajar sempoa ke atau kertas – kertas soalan UPSR,PMR atau SPM. Benda ini kena kreatif aku sendiri pun susah nak cerita pasal kebanyakan yang aku buat mengikut suka dan kata hati aku, Jadinya  pandai – pandai lah korang buat blogspot yang mampu menarik perhatian orang klik suka.

Ya inilah  5 sahaja Strategi Yang gua Belajar Lepas Download Like Warrior For BloggerGua memang sedar setakat gua invite dari kenalan sahaja belum mampu untuk tarik orang suka dekat laman kita . Oleh itu ini adalah salah satu cara yang korang boleh cakap taktik kotor atau taktik yang berhemah terpulanglah apa pandangan korang tentang teknik aku ini.

Like Warrior For Blogger

google image

Tips bonus dari gua jangan pasang like pada blog utama kita kalau takde butang pangkah , Takut orang akan menyumpah dan menyampah, Gua sendiri akan menyampah apabila dipaksa menunggu dan suka dekat benda yang gua sendiri tak tahu apa sebab yang gua perlu suka.

p/s: Dah habis baca? apa lagi kalau nak like banyak dan ramai akan yang menyedari kewujudtan website anda sila-silalah download – LikeWarrior For Blogger

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

27 Comments

  1. blogger lelaki
    Twitter:
    October 7, 2013
  2. Mohd Shubhi
    Twitter:
    October 7, 2013
  3. Khairul Zamri
    Twitter:
    October 7, 2013
  4. wazy
    Twitter:
    October 7, 2013
  5. kakiblog October 7, 2013
  6. Aku Penghibur
    Twitter:
    October 7, 2013
  7. Cikgu Hairul
    Twitter:
    October 8, 2013
  8. hafizmd
    Twitter:
    October 8, 2013
  9. AUC
    Twitter:
    October 9, 2013
  10. Hafizul
    Twitter:
    October 10, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge