5 Sebab Aku Memilih Proton

 

ProtonAda berberapa Rakan aku bertanya kepada aku kenapa aku beli Proton sedangkan dia orang tahu impian aku adalah “I wanted to enjoy the superior quality of the high-end European and Japanese cars.” Pergh tinggi juga cita – cita aku ini tapi rasa aku nak juga ikut citarasa Tun yang tak terkalah ini apabila dah pencen. Sepatah kata brother aku kita cari duit untuk merasa dengan anak – anak bukannya untuk diberi yang penting tunaikan segala tangung jawab kita untuk keluarga itu yang penting di dunia ini.

Berbalik  kenapa aku memilih Proton.

1-Aku nak kereta besar tapi yang penting mesti bayar murah
2-Service kereta pun aku nak yang murah tapi mesti berkualiti
3- Balik kerja Aku suka main terus redah je dekat pusat service kalau dekat brand lain kena buat apoitment pastu kena skip dari tempat kerja.
4-Proton ni yang aku suka adalah part Rim yelah banyak RIM Recond yang lebar – lebar ada dekat sini murah pulak harganya.
5-Dah aku terpakai Proton pasti lah aku kena puji tinggi – tinggi.

Dah aku bagi 5 Sebab Aku Memilih Proton  sahaja walaupun ada yang bagi sampai bagi sampai 17 alasan, siap letak gambar ratu cantik bagi menyakinkan orang supaya membeli proton.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

10 Comments

  1. Khairil Mazri
    Twitter:
    August 21, 2013
  2. titan
    Twitter:
    August 21, 2013
  3. Shahrul August 21, 2013
  4. hafizrahim
    Twitter:
    August 21, 2013
  5. Zuan August 21, 2013
  6. Amirez August 22, 2013
  7. Hafizul
    Twitter:
    August 23, 2013
  8. Rina August 23, 2013
  9. Hairul Hissam August 24, 2013
  10. Hazmin Hamudin August 26, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge