Iklan 12-12-12

Assalamualaikum Hari ini rabu 12-12-2012 ramai lah agaknya bangsa – bangsa sekular menantikan tarikh cantik kalau mengikut surat khabar ini ramai pasangan kekasih di negara-negara luar memilih haribulan ini untuk melangsungkan perkahwinan, yang aku rasa langsung takde kaitan dengan aku kecuali umurku semangkin bertambah dan tarikh yang sebegitu hanyalah untuk mudah diingati sehingga tua nanti. sama jugalah post yang aku nak share dekat engkau orang.

   3 Blog Pilihan Terbaik – OnLajer

 Idea kita bernilai RM100 000 
Ada apa dengan Petronas  
9 Tips penjimatan Petrol ? 
Siapa minat Neelofa
Golden Age + Invention + Science = All in ONE!

Dalam tengah orang sibuk dengan piala suzuki dan surat khabar ini cakap skuad raja berdepan dengan padang yang seumpama sawah apa kata kita take it easy seperti peminat kipas susah mati Skuad Harimau selatan yang aku rasa macam skuad city yang membuat ramai orang ternanti – nanti untuk berziarah ke stadium larkin yang dekat jugalah dengan stesyen bas. Kalau ceriya pasal sukan pasti ada iklan. Jadi dengan itu aku cari satu cerita iklan yang sengaja aku cari pasal aku tak dapat tengok dengan khusyuk malam tadi. Dengan ganguan cerik air yang memangil – mangil supaya dapur gas dimatikan dan thermos – thermos yang terngaga perlu diisi. Belum lagi godaan lauk pauk yang wau sedapnya pasti menjilat jari hehe.


Ayak video dia kena dapatkan kebenaranya dahulu sebelum boleh di embed dekat sini, tapi kalau korang nak tengok sangat boleh lah kesini

p/s:  sekali gua tak boleh embed ini video la

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

11 Comments

  1. anif
    Twitter:
    December 12, 2012
  2. titan
    Twitter:
    December 12, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 13, 2012
  3. wazy
    Twitter:
    December 13, 2012
  4. Arrazi December 13, 2012
  5. budak felda December 13, 2012
  6. donnyien December 13, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge