8.7% Untunglah Juga

Alhamdulilah, Cuti Minguan di Negeri Johor telah bertukar daripada Sabtu,Ahad, ke Jumaat , Sabtu. Syabas aku memang tak berapa nak kesah cuti itu jatuh pada hari apa. Malahan jika jatuh pada Khamis, Jumaat sekalipun aku masih kira ok., hanya aku mohon selaraskan lah daripada Penjawat awam hingga ke swasta. Kerja sendiri suka hatilah..

Hari ahad adalah hari yang terbaik untuk aku dan isteri dating, disebabkan anak – anak kesekolah maka hanya kami berdualah yang kehulu – hilir, Daripada menghabiskan Vaucher membeli belah, hinggalah membuat segala urusan dari pihak kerajaan.

Untung la

Ahad semalam LHDN sebelah angsana memang full, disebabkan peserta BRIM mengambil dan menghantar borang. Kawasan untuk urusan cukai lengang, tekan sahaja no. giliran, tak sempat nak duduk dah dipangil. Jadi urusan di LHDN sangat sekejap. Kiranya pungung pun tak panas lagi.. hehe. Gambar hiasan Mstar

Pejabat POS , alhamdulilah tak ramai pun orang , tapi nombor sekarang hingga ke angka giliran ada beza 30, Conform panas pungung dan akan rasa berakar, Ramai yang memegang buku biru,nampak gayanya semuanya senyum selalu. Oklah 8.7% banyak juga tu. boleh lah berkira – kira untuk sport rim baru hehehe.

P/S – dengar cerita di tempat orang buat IC angka gilirang menjangkau 400 orang pergh ..nasib gua tak pergi.

Tawaran untuk menambah pendapatan kepada anda yang banyak melakukan aktiviti online!  – Daftar Berkerja Diatas Talian Sekarang! –

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

16 Comments

  1. reezluv January 15, 2014
  2. titan
    Twitter:
    January 15, 2014
  3. wazy
    Twitter:
    January 16, 2014
  4. Mus January 16, 2014
  5. suri January 16, 2014
  6. chii January 16, 2014
  7. farid laham
    Twitter:
    January 16, 2014
  8. cik tom January 16, 2014
  9. Hafizul
    Twitter:
    January 18, 2014
  10. blogger lelaki
    Twitter:
    January 19, 2014
  11. zik January 21, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge