Aku Kecewa dengan Mcdonalds Brekkie Wrap

Terus terang aku kalau terlambat keluar dan belum sarapan lagi aku akan  drive thru beli sarapan dekat Mcdonalds cepat mudah dan of course lah sedap . Dan menu kegemaran aku ialah  Sausage Mcmuffin dan kopi arabic hitam dan melekat tanpa hash brown makan ini sahaja boleh tahan sampai tengah hari dan silap – silap sampai petang.

Tetapi baru – baru ini aku tengok iklan dekat tv tentang Brekkie wrap fuyoo tengok iklan je dah tergoda memang benar kuasa iklan pasti membuat orang akan cair termasuk aku .

Dan berberapa hari yang lepas aku oder lah satu dicampur dengan air kegemaran aku kopi hitam melekat tapi tanpa gula takda makna. Sekali tengok ma ihh macam kecik je macam tak sama dengan iklan dekat Tv. Ya memang benar sebelum makan kena baca Bismillah tetapi  dengan hanya berukuran 6” sama dengan 150mm Nampak sangat pukul 10 gua kena bubuh seketul dua karipap .

Dengan RM4 rasa baik aku beli sahaja menu kesukaan  atau burger yang conform sampai tengah hari  aku tidak perlu pergi ngeteh dekat warung lagi. Untuk brekkie wrap orang yang kerja buruh macam aku memanglah tak cukup kalau beli satu!

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

8 Comments

  1. joehaz October 8, 2013
  2. Hazmin Hamudin October 8, 2013
  3. hanifftj October 9, 2013
  4. papa mifz October 9, 2013
  5. Mak lagenda October 9, 2013
  6. TehR
    Twitter:
    October 10, 2013
  7. blogger lelaki
    Twitter:
    October 10, 2013
  8. Hafizul
    Twitter:
    October 10, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge