Apa sebenarnya kaitan Alexa dan CPUV

Apa sebenarnya kaitan Alexa dan CPUV?

Hoho yang ini terus terang aku tak tahu cuma yang aku tahu orang akan pandang apabila Angka Alexa dia kecik je kalau puluhan juta tu macam agak susah nak yakinkan orang untuk terus membaca setiap artikel yang berada disana, Walupun banyak artikel berkualiti orang nampaknya macam kurang sudi untuk menjelajah dan meneroka lebih jauh. Dalam karangan Kitab merah Jambu pun ada dinyatakan tentang pemasalahan ini.

alexa september 2013
Tapi penting sangat kah Alexa bagi mempengaruhi CPUV ?

CPUV september 2013

Untuk soalan ini pun aku kurang pasti tetapi dalam tempoh dua bulan selepas onlajer.com cash out CPUV yang diterima telah memasuki angka 12 bermula dari 22 july hingga 21 september dan didalam jangka masa itu jika setipa CPUV dapat menghasilkan sekurangnya RM10 untuk setiap iklan bermakna RM120 cukuplah untuk dijadikan duit belanja makan seminggu…

p/s : Dengar cerita dengan kerap updated entri terbaru ,raking alexa akan lebih cantik dan salah satu motivasi untuk updated hari – hari ialah dengan memiliki  KITAB TEKNIK SEO MERAH JAMBU…. 🙂

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

17 Comments

  1. amirnawawi September 23, 2013
  2. Hafizul
    Twitter:
    September 23, 2013
  3. wazy
    Twitter:
    September 23, 2013
  4. Mohd Shubhi
    Twitter:
    September 23, 2013
  5. titan
    Twitter:
    September 23, 2013
  6. blogger lelaki
    Twitter:
    September 23, 2013
  7. AUC
    Twitter:
    September 23, 2013
  8. sabree hussin September 23, 2013
  9. Bahrains September 23, 2013
  10. Hazmin Hamudin September 23, 2013
  11. papa mifz September 24, 2013
  12. encikarman
    Twitter:
    September 24, 2013
  13. janggothitam September 24, 2013
  14. Khairul Zamri
    Twitter:
    September 24, 2013
  15. Rina September 26, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge