Bandaraya Johor Bahru Tempat antara tempat yang boleh kita lawati

Okeh untuk Korang Sesekali sekala datang Bandaraya Johor Bahru. Aku saja – saja lah nak cadangakan mana tempat yang korang patut pergi. Lebih – lebih lagi dah habis tengok bola dekat stadium Larkin. Lagi cantik korang dah siap – siap beli tiket wayang untuk tayangan larut malam dekat city square.

Restoran singah selalu

Dekat sini aku cadangkan korang makan dekat Restoran Singah Selalu. Restoran ini biasanya ramai juga yang suka makan dekat sini, kekadang tu ada live band. Makanan dekat sini ok lah aku rasa , Febret aku Daging Rusa masak Black paper , Sup Shark Fin dengan Udang goreng Butter. Semua ambil pakej yang kecik jer kalau makan bayar sendiri.Lain lah tauke belanja atau restoran dekat sini harga ikut Tawau punya Harga , Belasah secukup rasa.

“Menu Tomyam” Memang aku tak galakan, tekak aku lebih memilih masakan Tomyam di kedai – kedai yang kurang ternama. Kenapa? Sebab kedai yang tidak ternama biasanya Tomyam dia orang memang superb Kuah pun boleh hirup sampai licin.

Selepas Singah Selalu.

Teluk Danga

Macam biasa lah lepas makan kita boleh lepak – lepak dekat teluk Danga. Dekat teluk danga boleh lah cuci – cuci mata tengok permainan ala – ala Taman Tema. Pay as You Play, Boleh main Roller coster buai – buai yang musing , sewa basikal dan macam – macam lagi lah. Pokok pangkalnya sila bawa duit yang secukupnya untuk bergembira disitu.

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

17 Comments

  1. Hairul Hissam June 3, 2014
  2. Abdur June 4, 2014
  3. ezuddin June 4, 2014
  4. Bahrain
    Twitter:
    June 4, 2014
  5. Ainaa Roseberry
    Twitter:
    June 4, 2014
  6. akubiomed June 4, 2014
  7. Nadia johari June 5, 2014
  8. Khairul Zamri
    Twitter:
    June 7, 2014
  9. Hazmin Hamudin June 11, 2014
  10. titan
    Twitter:
    June 13, 2014
  11. Hafizul
    Twitter:
    June 16, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge