Bayaran komisen kedua Lazada

Alhamdulilah dapat lagi bayaran komisen kedua dari lazada.

Amaun dia tidak lah sebanyak komisen pertama , tetapi setakat nak makan siakap tiga rasa dah lepas dah ni.

Komisen lazada

komisen kedua lazada

12hb keluar invoice 28hb dapat payment – yay

 

Oleh kerana aku tak tahu kenapa link pendaftaran affiliate lazada aku tak boleh nak ajak korang masuk , Aku bagi lah Link Kitab SEO Merah Jambu yang aku ada amalkan sikit – sikit.

Kalau semua sekali aku amalkan konfem – konfem jumlah komisen Lazada ini lagi tinggi dari sedia ada.

Lebih  Рlebih lagi banyak produk daripada lazada yang aku boleh goreng . Dari produk elektrik ,perkakas rumah hingga ke barangan Hardware, pergh memang kalau tengah takde kerja rasa semua nak di cerita.

Jadi untuk anda pilihlah produk yang anda rasa laku keras seperti Vape atau obat kuat. Anda cerita cukup – cukup mengikut panduan yang diberikan melalui ebook SEO merah Jambu.Lepas berapa minggu atau bulan tunggu sahaja email anda menerima komisen.

Lagi hebat hari ini keluar artikel esok terus ada sale. Tapi yang ini hanya produk tertentu sahaja.

Cukuplah aku kata yang Ebook SEO merah Jambu ini memang sangat berguna untuk dijadikan rujukan untuk kita mula buat duit seperti apa yang dikatakan oleh pengasasnya dibawah ini-

  • Sesiapa sahaja yang ada blog. Siapa yang tak ada blog, sila buat blog. Lepas itu, baru dapatkan kitab ini untuk dibaca. Ini kerana, sebahagian besar bahasa yang digunakan hanya mereka yang pernah menulis blog sahaja yang faham.
  • Sesiapa sahaja yang dah ada blog. Tapi masih tak dapat apa-apa hasil dari blog mereka. Satu ringgit pun tak dapat lagi? Ok. Anda memang sangat kasihan.
  • Sesiapa sahaja yang dah ada blog. Tapi nak TAMBAH pendapatan yang lebih lumayan pada setiap bulan. Anda memang tamak. Tapi tak salah tamak pada tempat yang betul.
  • Sekali lagi, sesiapa yang tidak mempunyai blog. Jangan dapatkan kitab ini. Membazir masa anda sahaja.
  • Sesiapa yang dah berjaya dapat puluhan ribu ringgit setiap bulan, anda tidak digalakkan langsung untuk mendapatkan kitab ini.

p/s : Ebook SEO merah Jambu memang mahal Rm120 kalau tak salah harganya. Tapi berbanding harga yang kau bayar daripada ilmu yang bakal diterima memang sangat berbaloi.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

6 Comments

  1. sabree hussin September 11, 2015
  2. Jie Susanos September 13, 2015
  3. Saiful Bahari September 13, 2015
  4. rujukan
    Twitter:
    September 14, 2015
  5. titan
    Twitter:
    September 15, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk Tips,panduan produk Elektrik dan informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!