Bayaran Komisen Lazada Kali Ke Empat, Nak Beli I Phone Baru

Alhamdulilah syukur usaha sambilan kawan berblog memberi Rezeki yang tidak disangka – sangka ,Untuk tahun ini sahaja lazada telah membayar komisen saya sebanyak empat kali.

Purata pembayaran tiga bulan sekali, Kawan mula aktif mepromosikan barangan lazada selepas bulan lima tahun ini sebaik sahaja menerima bayaran komisen pertama.

Seperti biasa komisen pertama memang selalunya lambat , disebabkan berberapa faktor tidak mengisi maklumat butiran diri yang lengkap dan maklumat bank.

Lazada Komisen kempat

Invoice ini telah dihantar pada 11 december 2015 , dan alhamdulilah pagi ini saya sudah menerima bayarannya yang bertarikah 22 december 2015. Maknanya 10 hari selepas invice dikeluarkan kita akan menerima bayaranya.

maybank lazada komisen

Maaf mutu gambar kurang jelas, Jika anda juga mempromosikan barangan lazada anda harus melihat butiran diri anda sama ada sudah lengkap diisi atau sebaliknya , bagi mengelakan daripada tidak menerima bayaran, Contoh maklumat diri saya anda boleh lihat pada gambaran invoice di atas.

Bagai mana saya promosikan barangan Lazada?

Banyak cara saya promosikanya , dah salah satu nya melalui kaedah berblog, mungkin banyak yang sudah lama saya promosikan dan baru sekarang membuahkan hasil dan munkin juga ada yang saya baru sahaja uploda yang tidak tahu, ad difacebook yang terus mendapat jualan.

Semuanya bergantung kepada rezeki individu, kita mesti yakin Rezeki itu semuanya datang darinya tinggal kita berdoa dan berusaha untuk mendapatkan magnet rezeki yang didatangkan.

Oh ya sebelum terlupa , rakan – rakan blogger atau anda yang tidak tahu saya baru sahaja topup simkad onexox yang saya perolehi secara percuma.

Ini semua gara -gara menyertai Contest Pengalaman Saya Bersama Onexox, terbanglah juga RM53 termasuk GST. Tetapi saya angap juga sebagai pelabuaran manalah tahu boleh menang RM1000. hihi .

Tetapi satu sahaja masalah saya , saya kekurangan hand phone pintar, ya lah mereka kata onexox ada plan data, jadi kalau tak guna pasti ada rasa rugi.

Oleh itu target saya mahu mengunaka hasil komisen terkumpul saya untuk membeli sebuah Iphone 4S recond macam kereta  pun tak pe.  Buat handphone untuk urusan perniagaan.

Nak beli dekat kedai takut, takut kena tipuu, jadi saya survey juga dekat lazada . saya rasa harga memang dah terbaik ! Jadi oleh kerana itu saya nak juga lah berkongsi pautan harga dan keadaan model iphone tersebut pada mereka yang berminat untuk mendapatkanya- Survey Harga Iphone

KIPAS & PENGHAWA DINGIN TERLAJAK LARIS
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
Peluang Untuk Bekerja Part Time Dari Rumah! Terima bayaran upah lumayan dan bekerja dengan syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja part time dari rumah. Info Lanjut -KLIK SINI

18 Comments

  1. Anuar December 24, 2015
  2. Panduan Malaysia
    Twitter:
    December 24, 2015
  3. Panduan Malaysia
    Twitter:
    December 24, 2015
  4. zool
    Twitter:
    December 24, 2015
  5. titan
    Twitter:
    December 24, 2015
  6. azrin December 28, 2015
  7. Raihanah Ahmad December 28, 2015
  8. permohonan upu December 31, 2015
  9. sabree hussin December 31, 2015
  10. Noriza Rahman
    Twitter:
    January 4, 2016
  11. cik tom January 9, 2016
  12. akubiomed January 12, 2016
  13. Hairul Hissam January 13, 2016
  14. Ikhwan
    Twitter:
    January 19, 2016
  15. Noriza Rahman
    Twitter:
    January 20, 2016
  16. Mejuez February 29, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!