Belajar dari kesilapan Buat Duit Dengan Blog

Pergh rasanya dengan penuh keyakinan macam mudah sahaja buat duit.

Hampir setiap hari ada sahaja komisen atau sale yang berjaya dihasilkan.

Namun bergitu ada juga cabaranya, Tak cukup minima cash out , memang tak dapatlah komisen.

Walaupun bulan itu kita hanya kurang 4 sen, maka secara automatiknya baki bulan ini akan dibawa kehadapan lah.

Kalau bulan hadapan banyak sale , ditambah dengan yang kurang 4 sen maknanya suka lah kita dapat extra money untuk berbelanja sakan.

Penuhlah satu troli untuk kita pergi tawaf dekat Tesco..

Boss tempat kerja saya mengajar saya supaya didalam membuat kerja harus punyai nilai – nilai bisnes.

Walaupun bukan nya secara terus tetapi setiap pekara yang kita lakukan akan memberi kesan kepada keuntungan.

Antaranya apabila kita gagal mengawal masa untuk menyiapkan kerja yang telah diambil , Maknanya kita akan mengalami kekurangan untung disebabkan kita tergelincir dari sasaran masa yang kita perlu untuk siapkan kerja tersebut.

Dan ia tidak terkecuali dengan blogger yang cari makan secara sambilan dengan hanya menulis.

Memang betul kita perlu membuat kajian tentang sesuatu topik sebelum kita mula menulis.

Tetapi banyak sangat menkaji sehingga tergelincir dan seterusnya terpaku di muka buku pastinya akan dapat mengurangkan produktiviti.

Apa yang kita perlu lakukan adalah membawa mereka ke halaman affiliate.

Atau minta mereka daftar pada ruangan email, dan kita akan pujuk mereka pergi halaman affilate dan seterusnya mereka akan beli atau pangkah.

Mudah kan…

Sebenarnya dah lama tak menulis tentang buat duit dengan blog , paling last pun asyik cerita buat duit dengan Lazada jadi kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh lah baca – Macam mana bapak budak hari – hari buat duit dengan lazada.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG