Belari

Pergh jumaat yang sangat sibuk hari ini . Nak kumpul bahan sejarah pun tak berkesepatan dan rasa penat semacam sahaja je.
Rasa hari ini macam terkejar – kejar dengan urusan on site balik ofis dan serba sedikit urusan peribadi, Rasa nak buat marketing untuk jobdirumah pun macam tak terlayan dek kerna urusan kerja sepenuh masa banyak lagi yang harus dilangsaikan.

Wah sifu pun dah keluar dia punya kitablah ada tebal macam kitab mutaal badrin tak. Kena belari pantas ni beb kalau nak menghadam jurus seo merah jambu dia yang diwar – war kan.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

15 Comments

  1. titan
    Twitter:
    July 5, 2013
  2. Hafizul
    Twitter:
    July 5, 2013
  3. Irwan Alessa
    Twitter:
    July 6, 2013
  4. kakiblog July 6, 2013
  5. suri July 6, 2013
  6. TehR
    Twitter:
    July 6, 2013
  7. Hairul Hissam July 6, 2013
  8. munir ardi
    Twitter:
    July 7, 2013
  9. Rina July 7, 2013
  10. Joe July 7, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge