Beli alat permainan Melalui KidsForte

0
235

Percaya tak anda lelaki dewasa yang lahir pada penghujung tahun 70an dan awal tahun 80an akan cenderung membeli alat permainan yang dahulunya hanya mampu dilihatnya.

Lebih – lebih lagi pada zaman itu banyak kartun – kartun yang agak futuristik. Ada kereta boleh terbanglah, Lori truck boleh berubah jadi robotlah malah ada manusia biasa yang boleh bertukar menjadi hijau,kuat pulak tu.
Pasti umur – umur belum akil balikh tertarik sangat dengan watak – watak kartun yang telah dijadikan model permainan.

Pada waktu itu pun kalau ada pun belum tentu dapat beli, al maklumlah kuasa untuk membeli amat terhad. Kumpul duit dengan duit baki belanja sekolah dan colection hari raya pun belum tentu akan dapat membelinya,hihihi.

Okeh untuk anda yang minat sangat dengan alat – alat permainan khususnya dari Play-Doh, Nerf,Transformer, Marvel, Hasbro Gaming dan lain – lain boleh lah survey http://www.kidsforte.com.my/

Beli alat permainan Melalui KidsForte?

Kids Forte sebuah syarikat yang didaftarkan dibawah SSM (000094721-D). Mereka adalah 100% syarikat perniagaan yang didaftar untuk menjual alat permainan secara online.

Dekat sana ada pelbagai jenis permainan untuk kanak – kanak lelaki dan kanak – kanak perempuan. Anda boleh pilih mengikut jenama dan produk permaianan yang anda inginkan.

Apabila anda memasuki laman kidsforte , sekurang – kurangnya anda boleh membuat perbandingan harga untuk alat permainan yang sama dipasaran luar. Pasti sedikit sebanyak anda boleh menjimatkan masa dan seterusnya wang ringgit anda.

Antara Alat Permainan dan Harga yang ditawarkan pada halaman kidsforte.

NOJENAMA DAN MODELHARGATAWARAN ISTIMEWA
1Monopoly (Malaysia Edition)RM109.90SURVEY SEKARANG
2Nerf N-StrikeRM57.32SURVEY SEKARANG
36″ Hulk FigureRM69.90SURVEY SEKARANG
4Play-Doh Single Can”RM5.90SURVEY SEKARANG
5Transformers GenerationsRM 79.90SURVEY SEKARANG

Nota: Harga munkin akan berubah – ubah mengikut tawaran dan diskauan semasa. Anda dinasihatkan untuk menyemaknya pada halaman http://www.kidsforte.com.my/ untuk maklumat lebih lanjut .

Muka hadapan laman jualan kidsforte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here