Beli freezer murah di kedai online popular

0
1216

Tahu tak anda salah satu peralatan rumah yang wajib ada untuk keluarga besar ialah Freezer.
Ini kerana apabila kita punyai isi umah diantara 5 hingga 7 orang, pastinya kita akan membeli bahan – bahan mentah seperti ikan, daging dan ayam dalam kuantiti yang agak banyak.

Munkin untuk ikan sahaja anda akan membeli dalam dua tiga kilo. Ayam dala dua ekor dan munkin juga anda akan mebeli daging untuk dijadikan stock lauk.

Munkin ada yang mengatakan , alah kita hari – hari boleh pergi pasar, tetapi tahu tak anda kos untuk pergi pasar juga dapat mengurangkan kuasa untuk anda membeli, Anda perlu ingat setiap kali anda poergi kepasar . Anda akan mengeluarkan kos minyak,duit parking dan yang paling mustahak adalah masa yang anda kan bazirkan .

Oleh itu saya kira , jika anda punyai seunit freezer dirumah. anda pasti dapat menyimpan stock bahan mentah yang saya tuliskan diatas. Itu belum lagi termasuk makanan segera seperti sosej,nugget, ayam segera kentang goreng segera. Malah ada juga aiskrim untuk anak – anak yang pasti mahukan nya sebagai sajian suka – suka, sesekali sekala.

Bercerita tentang aiskrim , anda juga pasti boleh menghasilkan aiskrim malaysia untuk dijadikan duit sampingan. walaupun keluarga anda yang akan tolong habiskan..

Jadi atas pemerhatian saya jika anda mahu survey – survey seunit freezer anda boleh lah membeli freezer berjenama “Morgan”.
Dengan harga yang patut dan kapasiti sebanyak 80liter saya pasti ia dapat memberi menefaat untuk anda.

Maklumat lanjut : –

Product details of MORGAN Chest Freezer 80L MCF 0957 (White)

  • CFC FREE
  • Capacity : 80L
  • Deep and quick freezing
  • High energy efficiency compressor
  • Easy to clean
  • Adjustable thermostat
  • Coated wire basket
  • Product dimension (mm): 530L x 440W x 830H
  • Inner dimension (mm) : 426L x 296W x 691H

MORGAN

Incepted in the year 2006, Morgan is a trademark owned by DKSH and it is a commitment of DKSH towards providing a range of household electrical appliances that is of high quality, affordable and easy-to-use. 

Check out our range of appliance from kitchen, laundry, refrigeration and small appliances that promises to impress you aesthetically and functionally. 

Survey now  –  MORGAN – ‘For A Quality Lifestyle’

Previous articlePanduan lengkap memulakan penternakan kambing
Next articleKedai harga patut untuk lampu hiasan dinding
Blog onlajer telah mula bersiar pada tahun 2012. Blog ini asalnya banyak bercerita tentang nota pembelajaran elektrik fasa satu. Dari situ ia terus berkembang menjadi blog teknikal lifestyle yang jarang - jarang anda baca. Semoga perkongsian yang di muat naik blog onlajer dapat memberi manfaat kepada pembaca sekelian. Sebarang maklumat yang ada disini adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan penulis . Dan ada juga blog post yang diterbit mengandungi maklumat yang diambil dari laman web yang akan dinyatakan pada artikel tersebut. Sebarang maklumat yang diguna pakai adalah tertakluk kepada risiko anda sebagai pembaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge