Beli Jug Elektrik Stainless Steel Murah

Tahu tak anda apabila kita ingin membeli sesuatu peralatan elektrik pastinya kita mahukan yang murah dan berkualiti. Sebagai contoh apabila kita mahu membeli sebuah jug elektrik. Pastinya kita akan google cara Beli Jug Elektrik Stainless Steel Murah.

Dan apabila kita sudah siap membeli , terpulanglah untuk kita guna atau untuk menghadiakannya kepada sahabat handai atau adik – adik kita yang tengah study dekat asrama.

Status pelajar yang duduk asrama pasti suka akan benda ini. “kettle elektrik” Jika ada saudara mara atau sahabat handai yang menghadiahkan pasti mereka berterima kasih.

Maklumlah  anda telah menghadiahkan  Jug Elektrik Stainless Steel yang ala – ala dekat hotel., Cantik bergaya ,cepat panas dan yang paling penting tidak mudah karat .

Pasti nya bebudak ini nak buat minuman 3 in 1 akan berasa lebih yakin dengan tahap kesehatan air yang hendak dimasak. Maklumlah banyak sangat cerita tentang plastik dangan air panas yang berkemunkinan  apabila kita gunakan , ia akan memberi kesan sampingan yang tinggi. Kita kan nak hidup dengan berkeadaan sehat.

Anda bacalah mana – mana akhbar atau artikel yang ada diblog mahupun perkongsian artikel di laman sosial ,Kebanyakan mereka bercerita tentang bahaya plastik apabila dicurah dengan air panas.

Jadi dengan jug elektrik stainlees steel ini, munkin mereka tidak perlu bersusah payah pergi keluar bilik untuk mencari air panas di awal pagi. Maklumlah para pelajar kita ramai yang sibuk mengulang kaji  atau membuat asingment .

Jadi disini saya ada terjumpa tempat untuk anda membeli Jug Elektrik yang diperbuat dari stainless steel dengan harga terbaik. Mampu milik dan yang terpenting ia cepat panas. Dan apaabila anda membeli dari sana anda tidak perlulah bersusah payah untuk keluar kekedai

Okeh Tiga perkara yang saya ingin beritahu apabila anda sudah mendapatkan Jug Elektrik Stainless Steel ini . Perkara ini anda arus titik beratkan apabila anda baru sahaja mendapatkan nya.

1. Buang rebusan air untuk kali pertama pengunaanya , Selepas itu dah boleh lah buat kopi

2. Jika boleh gunakan socket outlet yang berasingan , disebabkan jug atau cerek elektrik biasanya mengunakan kapasiti voltan yang tinggi.

3. Dan macam biasalah jauhkan alatan yang panas ini dari capaian kanak – kanak

Okeh untuk spesifikasi Jug Elektrik Stainless ini –

  • Anti dry burning function, automatic power off.
  • 360 degrees at the end of arbitrary rotation, easy water.
  • Automatic switch, over heat protection.
  • Indicating the electric state of the kettle.
  • The use of high-quality stainless steel, luxurious and durable, high-grade generous.
  • Unique quality temperature controller, multiple safety protection.electric kettle

Maklumat lanjut dan juga tawaran terkini anda boleh layari halaman – Beli Jug Elektrik Stainless Steel Murah

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

4 Comments

  1. anuar March 3, 2017
    • onlajer
      Twitter:
      March 3, 2017
  2. Wan Zawawi
    Twitter:
    March 11, 2017
  3. nikkhazami
    Twitter:
    March 14, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk Tips,panduan produk Elektrik dan informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!

%d bloggers like this: