Beli MILO ACTIV-GO 2kg dengan harga terbaik

Biasanya kawan kalau beli milo selalunya akan pergi kepasar raya.

Pasar raya besar selalu la ada offer kaw-kaw tulisnya.

Jadi waktu ini kita ambil la Barang setengah atau satu kilo.

Biasala…nak beli pun kena budget..

Bukan kita kedekut cuma kita nak minimakan kos perbelanjaan …

Hangpa cuba fikir kalau belanja barang kering dengan set penjagaan diri mau beratus kita bayar, untuk satu troli.

Tak masuk lagi barangan baby. Mau pengsan kalau kita lihat angka yang tertera pada LCD.

Nasiblah barang baby kita dah ada port sendiri.

Sebab musabab itulah kita tak beli​ MILO 2KG dekat sini.

Kalau habis stock kat rumah pun, kita masih boleh beli yang no. 2 paling kecil dekat  pasar mini.

Harga pun tak Jauh  beza dari kedai rakyat satu Malaysia.

Sebab itu lah pokok pangkal nya, bagai mana kita nak uruskan perbelanjaan keluarga kita.

Boleh jimat kita kita jimat.

Dan selalunya mereka kata nak jimat, kena beli yang over saiz.

Tapi kalau nak beli besar, tapi  dah melebihi budget kita.

Kita yang merana.

Dan sekarang kita boleh milo 2kg. Demean harga terbaik.

Selalunya tanpa kos penghantaran.

Tawaran istimewanya 2kg, dibawah RM30.

Jauh lebih murah dari pasaran luar.

Dan untuk maklumat lanjut…

Layari sahaja  ,laman jualan milo untuk anda survey harganya…

Milo activ go.
Beli MILO ACTIV-GO 2kg dengan harga terbaik
Milo activ go.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

3 Comments

  1. reezluv September 4, 2017
  2. sabree hussin September 4, 2017
  3. Mama Hakim September 4, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge