Beli Portable Air Compressor untuk kereta bini anda.

Yeah , Sesekali kalau kita parking salah tempat pasti akan berlaku kebocoran pada tayar kereta kita.

Lelagi kalau kita parking dekat depan kawasan rumah jiran yang tak pernah bergaul mesra, confirm tak hari ini atau besok memang kalau kita dah terus start dan jalan stearing akan rasa lain macam atau rasa berat sebelah. Memang lah kena lihat .

Pasti ada masalah.

Hihihi sebenarnya yang pasal parking dekat kawasan jiran itu sila abaikan , pasal mana ada kerja jiran kita nak pancitkan kereta kita. Lagipun kalau kita dah tahu kereta dia pun sama banyak dengan kereta kita, Cepat – cepat lah alih tempat kalau mereka dah nak balik. atau waktupun dah melebihi maghrib.

Ini kita jer yang selalu ambil kesempatan mana boleh, sesekali tu munkin tak apa. kalau dah berkali sapa yang tak panas hati.
Walaupun jiran kita panas hati, mereka pun tak akan sampai hati untuk membuat pekara yang tidak di inginkan.

Okeh .. untuk pengetahuan kau orang , kebiasaanya lah tayar pancit ini pasti berlaku disebab kan tayar kita dah mula menipis, jadi senanglah serpihan besi menusuk kedalam tayar. Jika tak pun adalah kita tersilap parking dekat kawasan perindustrian.
Dan benda yang paling popular dikawasan perindustrian sudah semestinya serpihan besi dan juga tapping screw.

Jujur tapping screw ini paling jahat, silap haribulan tak boleh tampal tayar kita.

Dan bagi menjamin rim kita tidak rosak, Kau orang memang digalakan supaya mengepam tayar dahulu sebelum meneruskan perjalanan kekedai tayar yang berhampiran.

Oleh sebab yang demikian korang perlulah stand by sebuah pam yang sentiasa ada didalam booth kereta kau orang. Waktu ini lah barang yang diangap menyemak menjadi salah satu barang yang paling berguna.

Pump kaki

Tayar pancit guna pump kaki , nasib ada pump kaki kalau takde? berhuhuhu

Kau orang boleh beli yang auto atau pun yang manual guna tangan atau guna kaki. Cuma hihi penat lah sikit dan satunya tak best kalau kereta bini kau orang yang terkena. Kau orang pulak jauh dari lokasi kejadian.

Tak kan tak kasihan kan bini kita. Cinta hati kita yang melahirkan buah hati kita. pasti kau orang mesti tak nak menyusahkan kan.

JAdinya apa kata kau orang dapatkan sebuah 12Vdc portable air compressor. tak mahal sangat banyak kedai hardware yang jual.

2 Cylinder Air Compressor

Cumanya harga jer yang tak boleh nak tahu yang tepat . pasti ada lelain harga. JAdi untuk tidak menyusahkan kau orang apa kata korang survey je dulu dari sini.

Memang dekat sini banyak pilihan. Tetapi kena juga lah lihat budget kita dan juga riview mereka yang telah mendapatkan air compressor ini.

Jom kita lihat – Kedai online popular portable Air Compressor.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

4 Comments

  1. Ikhwan
    Twitter:
    November 9, 2017
  2. Zaimi November 19, 2017
  3. Khairul Zamri
    Twitter:
    November 20, 2017
  4. thehaikal November 22, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge