Beli Produk elektrik terbaik dari laman web china

Tahu tak anda, salah satu cara nak lihat sesuatu produk itu tengah hot atau tidak ialah dengan membuka Lazada app.

Tahukan aplikasi lazada, ala biasa dekat handphone mesti ada.

Kalau takde kena install lah, pasal saya dah check dekat PC saya tak boleh nampak apa yang tengah sale dia mencanak.

Jadi dengan aplikasi lazada ini anda boleh lah buat kajian dalam seminggu dua. Lihat apa barang yang tengah hot, ataupun barang yang selalu terjual.

Dari situ sahaja anda dah boleh agak apa langkah seterusnya. Anda pasti boleh lawan harga ataupun sudah tahu barang apa yang patut di cari dari pembekal yang anda ketahui.

Jadi tugas selepas itu ialah mencari pembekal yang boleh bagi barang cantik harga terbaik. Terpulanglah dari dalam negeri ataupun luar negara.

Tapi sebut pula luar negara pasti anda akan terus set dalam kepala , biasanya barang murah ni mesti dari China.

Kena cari dekat taobao lah nih gayanya. Itu fikiran anda tapi saya ada dapat lagi satu Rujukan yang boleh anda dapatkan dalam kadar segera.

Panduan 1688.

Lubuk yang lagi power dari Taobao.com

Boleh katakan, hampir semua barang yang ada di Taobao, ada juga di lubuk baru ni. Malah, harganya juga selalu lebih murah!

Bila harga supplier lebih murah! Maka untung akan lebih besar la!

Cuma, di lubuk baru ni, Anda kena bborong banyak sikit!
Kalau di Taobao, saya boleh beli 1 unit sahaja!
Tapi di lubuk baru ni, kena beli banyak sikit… sama ada 5 unit, 10 unit atau belas-belas unit! Bergantung pada produk dan juga syarat supplier tu!

Cuma… Ada satu masalah!
Masalahnya, dalam website lubuk baru ni, kita tak boleh beli direct macam di Taobao.com

Kalau nak beli barang-barang dari supplier di website ni, kita mesti kena guna agen. Agen ni kira macam orang tengah la… Sebabnya, website ini sebenarnya, adalah khas untuk peniaga-peniga di China sahaja. Supplier yang jual barang-barang di website ini, hanya buat penghantaran dalam negara China sahaja! Mereka tak layan dan tak terima order jika kena hantar barang ke luar negara.. iaitu luar dari China.

Jadi, untuk mengatasi masalah ini… kita kena pakai agen yang tinggal di China.

Tugas agen tu.. belikan barang yang kita mahu dari supplier di website tu.
Supplier akan hantar barang kita tu ke alamat agen kita yang duduk China tu.
Kemudian, bila barang tu dah sampai pada agen, agen akan pos pula barang tu dari China kepada kita di Malaysia.

Ringkasnya.. Supplier (di China) —-> Agen (di China) —> Kita (di Malaysia)

Nampak tak dia punya flow?

Tapi.. ada satu lagi masalah besar disini!
Boleh percaya ke agen tu? Mana nak cari agen yang boleh dipercayai?
Mana Nak Cari Agen Yang Boleh Dipercayai?

Macam-macam masalah yang boleh kita jumpa!

Agen senyap bila dah beli barang!
Bila dah beli barang dan barang dah sampai pada mereka, kita suruh pos.. dia caj tak masuk akal pula!
Lagi sadis… barang dah pos ke Malaysia, tapi dah masuk berbulan-bulan barang masih tak sampai depan rumah.
Bila minta nombor tracking, diorang kata takde pula!

Tapi jangan risau….. semua agen-agen tak boleh pakai tu, dah terbuang dari list.

Dalam panduan ini ada agen-agen yang boleh dipercayai dan senang untuk berurusan! Lagi best! Boleh berurusan dengan mereka guna smartphone je!

Dengan agen ni, Anda dah boleh borong banyak barang dari lubuk panas tu dan semua barang yang anda order! akan sampai dengan selamat!

HOT OFFERPanduan terbaik Produk China sekarang

Teknik nak cari barang dengan betul dan mudah. Ya! Nak cari barang pun ada teknik dia! Kalau bos main taip sahaja nama barang tu kat website tu, selalunya, hasil yang dipaparkan tidak banyak sebab kebanyakkan nama barang adalah dalam bahasa cina! Jadi saya ajarkan beberapa teknik yang padu supaya bos boleh jumpa barang yang bos nak tu dengan harga yang lebih murah!

Cara nak check supplier! Boleh caya ke tak supplier tu? Macam mana nak check? Ada saya sharekan caranya!

Cara nak deal dan chat dengan supplier! Walaupun bos tak pandai cakap cina! Kita boleh kasi adjust punya dan minta diskaun lagi kaw-kaw punya!

Saya bongkarkan agen terbaik yang bos boleh guna! Agen ni memang boleh percaya dan sangat profesional! Gerenti barang yang bos order selamat sampai!

Saya bagi sikit tips & teknik cara nak menjual barang yang bos dah borong dan dah sampai depan pintu rumah bos!

Apa yang lagi best! Semua benda diatas.. bos boleh buat dengan hanya menggunaan smartphone sahaja! Tak perlu dah nak pakai PC atau laptop!

Jom dapatkan panduan terbaik Produk China sekarang

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

One Response

  1. Elih Japahar March 6, 2019

Leave a Reply

CommentLuv badge