Beli SmartTAG murah di kedai online popular

Kebanyakan orang zaman sekarang ini mahukan perjalanan yang mudah tanpa segala halangan.

Lebih – lebih lagi di lebuih raya yang menjanjikan keselesaan pemanduan. Walaupun  ia hanya sekadar indah khabar tetapi lebuh raya  adalah laluan darat yang paling bagus dan paling cepat untuk destinasi yang jauh .

Namun bergitu apabila kita mengunakan lebuh raya kita tahu yang lebuh raya akan mengenakan bayaran .

Masuk sahaja lebuh raya pintu – pintu tol akan sentiasa menyambut kedatangan anda.  Disana lah anda akan diberi tiket – tiket untuk anda bayar sebaik sahaja anda mula nak keluar di pintu tol destinasi anda.

Ada juga mula masuk pintu tol anda sudah perlu membayarnya.

Evolusinya Tiket sudah bertukar kad. Dan Touch N Go yang dahulunya seperti laluan VIP sudah seperti  Kad laluan orang biasa – biasa sahaja.

Sekarang muntuk menjadi VIP anda perlukan SmartTAG. Tidak perlu memberhentikan kereta , Hanya perlu perlahankan sahaja kelajuan . Pintu Gate akan terbuka.

Senang Bukan kalau ada SmartTag.

Tetapi rasa macam susah nak belikan? Walaupun senang kekadang kita malas nak cari atau beli di cawangan – cawangan yang ada menjualnya.

Ialah sekali singah mereka kata sudah kehabisan Stock, Dua kali singah dia kata belum ada. Yang ada di Melaka. Masalah nya kita dekat selatan je. Nak jejak sana pun bukanya selalu. Sudahnya sampai sekarang ramai lah yang takde.

Bukan tak mampu , tapi macam susah sangat nak dapat kan bahan.

Jadi hari ini kawan nak tolong lah anda semua yang teringin nak cari , atau beli SmartTag.

Tulisnya siap kos delivery pun masih murah lagi. Okeh boleh start Survey dari sini –>SmartTAG

Oh ya tentang  SmartTag ini pun , sebenarnya bukan nya serratus peratus jawapan untuk anda merasai kelancaran perjalanan. Kalau memang dah jem memang jem lah juga ya, tak hihihi..

Namun kalau nak memilikinya apa salahnya. Saya pun ada.

Namun bergitu SmartTag ini ada kelemahan yang kebanyakan orang tahu. Ada ke benda yang pakai sesekali ini masih pakai bateri, Cuba lah tambah panel solar seperti calculator.

Ada yang report skrin nya tak menyala setelah berapa lama digunakan. Macam masalah juga kalau nak periksa balance. Tapi takpe lah dah scan dekat pintu tol kita tahu juga.

Apa pun SmartTAG adalah salah satu solusi untuk memudahkan perjalanan anda .

Okeh survey lagi SmartTAG dari SINI.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

4 Comments

  1. Anuar July 13, 2017
  2. raihanah July 14, 2017
  3. Nadhie Wueen July 14, 2017
  4. siti hazreen July 17, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge