Jenama Terbaik Kipas Mampu Milik

Terus terang, kalau aku ingin menjadi pengedar ,atau pakai sendiri kipas angin, Pilihan utama aku  ialah kipas angin yang berjenama KDK.  Terutama jika aku terpaksa berurusan dengan klient yang cerewet, aku pasti akan menyarankan mereka  untuk mengunakan jenama yang sudah diperkenalkan lebih dari 100 tahun untuk menyejukan suasana persekitaran atau menyedut haba panas keluar daripada ruang dalaman.

Terbaru Kipas siling KDK Nikko JR Jimat Elektrik

KDK juga adalah antara jenama kipas angin yang terlaris pada masa kini, walaupun harganya agak mahal, tetapi berbaloi dengan kualiti dari jenama KDK

Bab pemasangan  sendiri  pula, masa aku balik kampung semalam, aku mahu menukar kipas siling dirumah orang tua aku yang sudah hidup segan mati tak mahu.Di dalam hati ku berkata “Itu lah dulu sapa suruh tak nak pakai kipas kdk”.

Oleh kerana pada hari Isnin yang lepas aku memang ada urusan di bandar Batu Pahat, aku mengambil kesempatan untuk mencari sebuah kipas siling. Walaupun berhampiran kampung aku ada kedai barangan terpakai, tapi aku lebih berpuas hati dengan barangan baru, Barang baru pasti ada jaminan.

SENARAI KIPAS ANGIN TERLAJAK LARIS

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
2 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
3 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

Harga seunit 7,8 tahun yang lepas ialah RM120, macam tak berapa nak mahal , orang cina kata boleh tahan  lagi.

Setibanya di Batu Pahat , aku menghubungi managaerkedai elektrik yang menjadi pembekal barangan elektrik ditempat aku, tanya harga berapa harga untuk seunit kipas siling kdk yang biasa , Ternyata harganya sudah meningkat  RM135, Berbanding dahulu hanya RM120.

Sampai satu kedai elektrik, Aku  bertanya,

” tauke kipas KDK ada “,

“Sorry la kawan ada National dan Pensonic saja harga RM130″.

” Takpe la tauke saya suka KDK juga”

Aku berjalan kekedai sebelah, tanya tauke soo,

“kipas siling KDK ada” ,

” ada -ada masuk”

“Harga berapa ?”

“Rm135”

“ai yaa…, tauke soo.. kasi kurang la sikit , kasi tekan lagi ini kalkulator”.

“Betul kawan saya tengok U saya terus suka ,kalau esok U datang conform saya jual RM140 .Harga memang sudah ini macam maa.., kalau U nak murah ambil pensonic loo”.

“Errr tak pe lah gua ambil kdk” ,

Dalam hati aku memang sudah tahu harga RM135. Mana tahu boleh murah lagi, dapat Rm120 , Baki duit boleh kena bryani gam.

Jenama Terbaik Kipas Mampu Milik

Aku cerita panjang lebar ini adalah untuk menyakinkan kepada semua orang, kalau nak puas hati  baik ambil kipas KDK . Jujur ada satu kipas kdk dekat rumah sewa bapa aku, yang dah nak sama dengan umur aku, tetapi masih lagi setia berkhidmat.

Kebanyakan kontraktor juga akan mengunakan   kipas kdk untuk CLient mereka. kerana mereka yakin jenama kipas ini, yang sudah terbukti kualitinya.

——-> Laman Senarai terbaik Harga Kipas KDK <———

p/s: Oh ya sebelum anda memilih kipas siling, Patutnya anda pergi membaca Cerita Ajaib Idea Dekorasi Gaya Pro. sekurang – kurang nya anda tahu bagai mana untuk memilih reka bentuk kipas siling yang paling sesuai , untuk ruangan kediaman anda.

KIPAS & PENGHAWA DINGIN TERLAJAK LARIS
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
Peluang Untuk Bekerja Part Time Dari Rumah! Terima bayaran upah lumayan dan bekerja dengan syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja part time dari rumah. Info Lanjut -KLIK SINI

35 Comments

  1. titan
    Twitter:
    October 20, 2013
  2. blogger lelaki
    Twitter:
    October 20, 2013
  3. Akuro San October 20, 2013
  4. Zuan October 20, 2013
  5. pahan October 20, 2013
  6. profhariz
    Twitter:
    October 22, 2013
  7. wazy
    Twitter:
    October 22, 2013
  8. TehR
    Twitter:
    October 22, 2013
  9. adikensem October 23, 2013
  10. kakiblog October 25, 2013
  11. Hazmin Hamudin October 29, 2013
  12. Irwan Alessa
    Twitter:
    January 18, 2014
  13. akubiomed January 18, 2014
  14. ellen May 14, 2014
  15. Asyraf Asri April 16, 2015
  16. Upin Zai December 14, 2015
  17. muja March 16, 2016
  18. Nurmisnan
    Twitter:
    May 31, 2016
  19. linda June 22, 2016
    • onlajer
      Twitter:
      June 23, 2016
  20. Ilmu percuma August 7, 2016
  21. Azhan September 30, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!