Minda Seratus Peratus Keuntungan

Dua musim utama diMalaysia ialah Musim hujan  Dan Musim panas . Kedua – dua musim ini sangat memberi menefaat. Apabila Hujan kita akan punyai peluang untuk menadah air dan menyimpan untuk kegunaan harian kita. Dari Membersihkan diri, menyiram tumbuhan sehingga membasuh kereta. Dalam erti kata orang kebanyankan, biar takde elektrik jangan takde air.

Ramai percaya mereka mampu mencipta Seratus Peratus Keuntungan melalui Facebook, – Panduan Pemasaran Facebook.

Musim hujan juga membuatkan  angka keuntungan peniaga  Payung dan Baju hujan meningkat. Malah musim hujan ini juga harga sayuran meningkat . Menjadikan  makcik – makcik kita bijak berbelanja.

Barbeque Place at sepang desaru

“Serius kawasan peranginan juga perlukan musim cuti sekolah atau hari kelepasan am untuk menarik kunjungan orang ramai, dan setelah aku menginap berberapa kali disini baru aku tahu rupanya ada bau – bau, err pakcik diskaun sedara – mara ada hehe”

Musim panas Suri rumah gembira kerana pakaian diampaian akan kering , Pembuat ikan kering tradisional gembira , bahawasanya ikan masin yang dijemur akan kering dan bagi kita  Jika kipas angin berputar dengan kelajuan minima , Musim kemarau ini membuatkan regulator berada diparas paling maksima. “PANAS”!   Pengedar dan kontraktor pemasangan hawa dingin gembira , Mereka sudah berkira – kira untuk mendapatkan keuntungan semaksima yang mungkin, tetapi ia tetap berada dilingkungan harga pasaran.

Untuk aku musim panas ini , apa yang ingin dicari ialah ubat nyamuk yang tidak ada bau, tidak mudarat pada manusia , tetapi sunguh  berkesan untuk  menghalau”Nyamuk Merah”.Sejenis Specis nyamuk yang akan muncul apabila  musim kemarau menjelma, jangan kan anak – anak , aku juga tidak tahan apabila nyamuk ini menyerang , Gatal yang teramat sangat. Mungkin peniaga runcit boleh mengambil peluang untuk meningkatkan keuntungan disebabkan peningkatan kadar bilangan Nyamyuk Merah. Err peniaga kelambu aku tak pastilah kadar jualannya meningkat atau tidak.

red mosquito

Jadi kesimpulannya apa jua keadaanya mereka ingin menjana keuntungan. Dan bagi kita untuk menjana keuntungan juga boleh diperolehi dengan taktik dan teknik yang boleh dipraktikan melalui perkongsian  pengalaman saudara Sabree untuk mencipta seratus peratus  keuntungan. Gambar – rollingalpha.com

Tinggal kita sahaja yang perlu berusaha untuk merebut peluang,mencipta keuntungan, melalui panduan yang diberikan. Panduan Dominasi Facebook Group.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

9 Comments

 1. hafiz
  Twitter:
  February 17, 2014
 2. syaifuddin alias February 17, 2014
 3. Hafizul
  Twitter:
  February 17, 2014
 4. Mohd Shubhi
  Twitter:
  February 17, 2014
 5. khairul asrol February 17, 2014
 6. anif
  Twitter:
  February 19, 2014
 7. titan
  Twitter:
  February 21, 2014
 8. Sabree Hussin March 31, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge