Buat Duit Dengan Blog

Assalamualaikum,
Semangkin hari semangkin ramai orang yang membuat blog. Daripada hosting percuma hingga yang berbayar. Tak kira anda ingin mengunakan platform blogger ]mahupun wordpress semuanya terpulang kepada keselesaan individu. Untuk saya semua saya gunakan memandangkan kedua – dua platform ini mempunyai kelebihan sendiri. Mengikut kata sifu blogger politik lu mahu berblog tak kira beb percuma atau berbayar itu semua tak penting yang penting apa yang lu tulis dan lu mampu bertangung jawab dengan apa yang lu repekan.

Tapi kalau lu baca john chow dia tak bagi siang – siang dia akan cakap rugi lu mula dari free baik terus beli hosting supaya boleh menjadi xxx.com,xxx.nett atau apa sahaja nama yang lu mahu supaya nanti – nanti lu tak akan mula dari bawah kembali.Pasal apabila lu buat dengan blogspot.com atau wordpress.com lu dapat tarik riban-riban trafik bergunung – gunung backlink. lepas tu lu nak buat balik dari mula ooo penat oo lain la lu rajin macam gua, sangkak-sangkak seminggu sekali gua update haha.

Ok balik pada objektif ramai kata buat blog hanya untuk suka – suka tapi gua rasa itu semua bullshit pastinya semua buat blog nak dapatkan duit tak kira la dari RM1 hingga beriban – riban sampai nak kira dengan jari pun tak cukup. Betul tak. kalau tak betul tolong marah aku pasal gua rasa kalau lu bua suatu usaha tapi takde apa imbuhannya pastinya ada something wrong buat apa kalau tak de apa kita saja – saja nak lepak depan pc. for what cari glamour yeah glamour tapi meraka kenal dengan nama blog lu sahaja muka tak nampak pun lain lah kalau lu benar – benar aktif macam tauke unifi ka, En Titan ka , Tuan Haji ini ka dan lain -lain lagi. Apa gua? memang gua pun nak duit cuma gua tak tahu la berapa lama blog gua ini akan dapat menghasilakan duit. tapi rasa nya gua pernah dapat dari pondok kecil dan Cik tom nampak tak gua dapat duit dari berblog tapi mak oi dia punya masa lama tu, lagi -lagi baru- baru ini gua dapat rezeki dari contest ini tiap – tipa minggu kena buat sesuatu supaya tak dapat yang banyak yang sikit pun jadilah .

Apa gua lari dari tujuan asal berblog,  Rasanya tak lah memang gua pun ada berkongsi sedikit ilmu pengetahuan yang gua ada apa. Sikit – sikit gua pun masukan sedikit info terkini dan apa – apa yang bermenefaat untuk lu orang baca.

Sekarang Denaihati akan menganjurkan satu seminar buat blog dengan duit . Rasa nya kalau lu orang betul – betul nak buat duit lu orang boleh lah mendaftar sekarang dengar cerita kalau sebelum 15 april 2013  anda mendaftar yuran yang akan dikenakan hanya sebanyak Rm 50 dan selepas itu akan meningkat. so apa lagi yang lu fikir daftar sekarang untuk diskaun istimewa ini.

Buat duit dengan blog
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

9 Comments

  1. Khairul Asrol March 30, 2013
  2. AkmaOmar March 31, 2013
  3. titan April 2, 2013
  4. Hanif Idrus April 2, 2013
  5. Mohammad Thaqib April 3, 2013
  6. Kesuma Angsana April 5, 2013
  7. djdanchef April 16, 2013
  8. Asyrof Asri May 4, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge