Buat Duit Dengan EnSurvey

Kekadang kita bengang betul dengan promosi iklan ini dari hari ke hari macam tu je, tadak peningkatan asyik angka yang sama sahaja, jadinya pasti kita bengang dan mulalah kita satu klik untuk diri sendiri. Rasanya kalau seminggu kita klik satu mungkinkah lapan tahun akan datang kita berjaya mengcash out kan duit itu.

Jadi gua sebagai pelangan tetap Denaihati telah terjumpa berita yang men syok kan diri gua iaitu kita main klik – klik jawapan objektif yang di pamerkan untuk membolehkan kita mendapat duit.  Ya betul duit benda yang membuatkan kita jadi kalah pada dunia. hehe.

Tanpa membuang masa gua tunjuk sedikit apa yang gua dapat untuk hari ini RM.080 tak sampai berapa minit, Tidak cukup lama dari anda tercongok depan facebook.

Pergi ke EnSurvey lepastu signup la apa lagi.

EnSurvey 01

Proses signup adalah seperti isi borang minta kahwin lagi hehe. dah selesai apa sahaja yang diminta oleh EnSurvey apa lagi mula lah anda semua jawab soalan yang diberikan .

Dan selepas daftar disini jangan lupa pula verify pada link yang dihantar pada email anda. Dan pendapatan yang baru gua dapat

EnSurvey 02

RM0.80 ok lah tu kalau nak cepat dapat banyak kita kenalah ajak ramai – ramai saudara mara kita masuk kesini. Korang nak jadi downline aku kalau nak masuk lah ikut sini http://www.ensurvey.com/?referral_id=1180 ….

Info yang gua cedok dari Denaihati.

Fakta Ringkas mengenai EnSurvey :

  1. Pendapatan bagi setiap tinjauan: RM2.00 – RM20.00 (bergantung kepada pihak klien)
  2. Syarat Pengeluaran Pendapatan : Jika pendapatan anda mencecah pendapatan minima, iaitu sebanyak RM100
  3. Yuran pengendalian: RM2.00 setiap kali pendapatan ditunaikan
  4. Konsep: Dapatkan ganjaran dengan menjawab soal selidik yang ringkas (tidak melebihi 5 minit)
  5. Tempoh Pembayaran: 45 hari selepas permohonan pengeluaran dibuat

Facebook: www.facebook.com/ensurvey

Ok amacam Tuan Haji ni tiap tahun pergi sana sini pun ikut program ini.

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

23 Comments

  1. WRizuan
    Twitter:
    January 3, 2013
  2. Nadot January 3, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      January 3, 2013
  3. ecadwinkyasha January 3, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      January 3, 2013
  4. SDC January 4, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      January 4, 2013
  5. hafizmd
    Twitter:
    January 4, 2013
  6. KesumaAngsana January 4, 2013
  7. titan
    Twitter:
    January 5, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      January 7, 2013
  8. cik tom January 5, 2013
  9. ohcikgu
    Twitter:
    January 6, 2013
  10. Joe January 7, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      January 7, 2013
  11. sendiriDOTnet January 10, 2013
    • onlajer
      Twitter:
      January 11, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge