Buat Duit Dengan Internet

Woha tajuk yang belum pernah gua buat selama gua ada dot com ini. Gua rasalah kalau tajuk Buat Duit Dengan Internet dipertandingkan untuk kata kunci google memang fuh!. tak kering idea blogger semalaya ada sahaja topik yang boleh dibahaskan semata – mata untuk menaikan kata kunci ini tapi betulkah kita boleh buat duit di Internet:-

Jobdirumah
Woha setakat ini program yang selalu orang updated untuk komisen memang tak terkalah mereka – mereka ini. Selepas berberapa minggu teknik merah jambu dipasaran ada sahaja rakan – rakan blogger yang menkemaskini entri berupa komisen yang diterima.
Jadi kesimpulanya jobdirumah adalah salah satu tempat anda memperolehi duit secara online sama ada anda ingin menjadi Affiliate atau melakukan kerja yang ditawarkan setiap hari terus ke Inbox anda. Dah jangan buang masa cepat daftar dengan jobdirumah.

JomNiaga
Dengan pendaftaran secara percuma dengan hanya memuat naik imbasan IC dengan segala rekod yang confidential (sulit) anda tidak perlu takut. Tugasan yang paling mudah hanya perlu mempromosikan dihalaman facebook atau apa – apa halaman media sosial dengan doa “Ya Allah semoga ada yang beli dari link aku ini” .
copy link dan paste nak sedap bubuh ayat – ayat mengoda macam pengemar cendol. Mudah bukan dengan updated sambil meberi komentar pada post rakan – rakan bermungkinan anda boleh mendapat jualan. Daftar Sekarang!..

8Shared
Time aku masuk dia dipangil says tapi kalau ada nama sebelum tu memang aku tak tahulah sekarang yang aku tahu 8shared. yang ini paling best dengan setiap klik anda akan mendapat sebanyak RM0.20 sama nilai dengan harga minyak yang dinaikan atau subsidi diturunkan, pergh kalau minggu lepas aku buat cerita 20sen pasti bomm aku punya trafik dan BE aku pun naik lagi tinggi.
Lari topik pulak aku ya, Ok untuk 8shared ini pendaftaran adalah percuma anda hanya perlu mempromosikan link pada halaman media sosial dengan harapan adalah rakan – rakan yang mahu klik dan klik. Pengalaman dari aku kalau link aku tak letak dekat artikel blog aku mampuih la orang nak klik kalau nak share dekat fb pun kena guna gaya merah jambu juga baru ada yang tertarik dan menarik klik ,klik dan klik. Jom kita sertai 8shared 🙂

Buat Blog
Yang ini suka hati koranglah kalau dah ada blog boleh lah letak iklan N dan berharap ada lebih kurang sebanyak 204 orang klik dekat iklan itu barulah korang akan terima bayaran yang ini paling mudah tampal iklan dan biar tak payah nak suruh orang klik, klik akan datang sendiri apa bila orang rasa suka hati. Dan part yang best tiba – tiba N bagi CPUV ha time inilah korang boleh start cerita semalam aku ngeteh dengan Aron Aziz dia minta aku bayarkan untuk dia atau pun cerita ada ke menteri itu suruh aku tanam sayur sendiri, duduk dekat flat nak tanam mana tanam dekat dahi dia la gamaknya… hehe lebih kurang gitulah ceritanya.

Buat Duit Dengan Internet

Tapi lu bro income sudah cantik kenapa nak juga cari duit online?
Itu memang sudah lumrah manusia ma, kau tanya siapa saja baik doktor,lawyer,makcik cleaner mesti dia orang nak buat side income apa. Jadinya buat duit dengan internet ini macam masih baru bagi gua dan orang kampung gua jadinya gua akan berasa sangat bersyukur hatta gua punya N earning baru sahaja mencapai RM51.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

14 Comments

  1. nazray September 13, 2013
  2. Irwan Alessa
    Twitter:
    September 13, 2013
  3. titan
    Twitter:
    September 13, 2013
  4. sabree hussin September 13, 2013
  5. blogger lelaki
    Twitter:
    September 13, 2013
  6. Mohd Shubhi
    Twitter:
    September 13, 2013
  7. Promosi Perodua September 13, 2013
  8. adikensem September 13, 2013
  9. kakiblog September 14, 2013
  10. wazy
    Twitter:
    September 14, 2013
  11. akubiomed September 14, 2013
  12. Hafizul
    Twitter:
    September 14, 2013
  13. Zuan September 15, 2013
  14. Hazmin Hamudin September 16, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk Tips,panduan produk Elektrik dan informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!