Bukan Lagu On la jer

Yeah pagi Ahad ini gua masih berada di Le Grandeur sempena hari keluarga syarikat tempat kerja aku. Alhamdulilah dapat juga thermo pot walaupun agak kucewa tab 3 tidak menjadi milik ku.

click-here10000 Jawatan Kosong berkerja dari rumah untuk diisi
click-hereFilem terhangat Masa Kini
click-hereInsurans untuk Keluarga Anda
click-hereUmur yang sesuai untuk anak kita Memandu
click-hereRM10000 Untuk Dimenangi 

Berberapa hari ini aku ada selalu mendengar perkataan macam comel jer diulang berberapa kali cis slow rupanya aku ini . Samapikan MC malam itu pun asyik mengulang perkataan macam comel jer, Cis gua berkata dalam hati macam bagus jer.

Rupa – rupanya ini adalah angkara video yang telah dimuat naik oleh gadis yang bernama Syasya Solero .Jujur gua memang kenal budak ini. Tapi kenal dengan namanya sahaja kalau  gua terserempak dekat pasar malam pun pastinya gua tak akan perasan – Gambar celok Titan punya.

Syasya Solero

Dan oleh kerana budak ini sudah semangkin popular tak sangka pula ada orang yang mencipta lagu untuk gadis yang secomel ini.

 – gua dah lama onlajer jer-

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

8 Comments

  1. Mr KZ
    Twitter:
    November 24, 2013
  2. Nazri November 25, 2013
  3. TehR November 25, 2013
  4. titan
    Twitter:
    November 25, 2013
  5. cik tom November 26, 2013
  6. hafiz
    Twitter:
    November 26, 2013
  7. Hafizul
    Twitter:
    December 3, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge