Cadangan Waktu Perjalanan Aidilfitri 2014

Okeh dekat bawah ini ialah cadangan waktu perjalanan Aidilfitri 2014 untuk anda semua yang ghairah untuk pulang kekampung halaman. Kiranya dapat lah kita semua melepaskan rindu untuk bertemu Ibu Bapa yang tercinta..

Macam biasa untuk orang – orang macam aku yang duduk Johor bahru kampung Batu Pahat , serius aku cakap jangan balik waktu dah nak buka , time macam ni biasanya dekat Tol memang selalunya sesak. Silap – silap pahala berpuasa boleh berkurangan…

Jadi lebih afdal balik lah awal sikit boleh lah bantu Ibu memasak untuk juadah berbuka, atau bersembang – sembang dengan bapa yang suka anak – anak nya Balik Berhari Raya .

Cadangan waktu perjalanan Aidilfitri 2014

Dari saya, Ayah memang jarang telepon kita tapi Ayah juga yang selalu mengigatkan Ibu untuk meningatkan untuk menelefon kita hari – hari 🙂

Artikel Bonus Hari Raya:

Doa dan Marhaban Hari Raya

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

5 Comments

  1. Mohd Azuan
    Twitter:
    July 22, 2014
  2. titan
    Twitter:
    July 22, 2014
  3. Ismail N
    Twitter:
    July 23, 2014
  4. suri July 23, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk Tips,panduan produk Elektrik dan informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!