Catatan saya dimana

Entry bengkek dengan Eyriqazz vs Denaihati aku hari ini hehe, Gurau je ya hari ini aku memang aku ada sikit bengkek mungkin disebabkan tekanan kerja tahap gaban atau pun cipan, padan muka aku dulu mak bapak suruh belajar tinggi – tinggi tapi aku sekolah je bangunan nya yang tinggi, sapa suruh kalau tak paling kurang pun mesti dapat kerja pegawai kompleks majlis perbandaran boleh juga duduk dekat kursi yang boleh memusing-musing. Ah cerita lama itu semua, Harus pandang kehadapan kalau tak nak terjun kelongkang, sekarang pun kerusi yang aku duduk boleh pusing-pusing macam gasing apa.

Sebetulnya hari ini aku godek salemens google untuk mencari bahan , pasti nya aku inginkan jawapan paling tip top oleh itu aku taip – taip jumpalah benda ini,

Dengan benda ini aku cuba-cuba type entry yang aku buat dalam blog aku, walawei aku sorang je yang buat kotak kawalan masa, tetapi yang tak berapa nak best nya buat masa ini dia boleh check page satu  hingga sepuluh je, aku punya Eyriqazz vs Denaihati satu sampai sepuloh takde ,tunggu tukar nama jadi azri johan lah gamaknya  . jadi pada rakan – rakan blogger boleh lah cuba periksa entry anda dekat takat mana.
Onlajer: Apa ada aplikasi lain yang aku tak tahu ? sila lah tunjuk ajar sifu ! hehe.
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

50 Comments

  1. Encik Anif July 19, 2012
    • onlajer July 19, 2012
  2. Kesuma Angsana July 19, 2012
  3. Yas y July 19, 2012
    • onlajer July 19, 2012
  4. onlajer July 19, 2012
  5. azydy July 19, 2012
    • onlajer July 20, 2012
  6. JebengOtai™ July 19, 2012
  7. smp3lembang July 19, 2012
    • onlajer July 20, 2012
  8. Hafizul July 20, 2012
    • onlajer July 20, 2012
  9. akhiyy July 20, 2012
  10. Boni Kacak July 20, 2012
    • onlajer July 20, 2012
  11. budak felda July 20, 2012
  12. Mak Lagenda July 20, 2012
    • onlajer July 23, 2012
  13. Denaihati July 20, 2012
    • onlajer July 23, 2012
  14. farahaznil July 20, 2012
  15. Anak Ulu Cheka July 20, 2012
    • onlajer July 23, 2012
  16. suri July 20, 2012
  17. suri July 20, 2012
    • onlajer July 23, 2012
    • suri August 7, 2012
    • onn Lajer August 7, 2012
  18. akubiomed July 20, 2012
    • onlajer July 23, 2012
  19. ProfHariz July 21, 2012
  20. pipoq July 21, 2012
    • onlajer July 23, 2012
  21. Manan Qayyim July 21, 2012
    • onlajer July 23, 2012
  22. Kulanzsalleh July 21, 2012
  23. chii July 23, 2012
    • onlajer July 23, 2012
  24. suri August 7, 2012
    • onn Lajer August 7, 2012
  25. suri August 7, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge