Cerita petang hari Minggu

11-12-2011 Hari Ahad bersamaan 15 Muharam 1433 Hijarah.Pada jam 4.05 ptg

Lokasi Pasir Gudang Highway.Menghala kearah Taman Perling sebelum susur jambatan kempas.

 Kereta break down.Rilerks ler bro posing2 depann keta dulu

Nota:
Apasal aku tak posing sekali bolehler aku kerek sikit.
Boring lah tungu tow truck rasa nak tingalkan kau sorang2 kat sini

Lepak2 tungu tow truck ini pula yang terjadi ,Kesian kerata Tuan Haji

Inilah kerata maloon yang melangar pagar2 kedai kerata .Buat potong stim orang jtengah berangan jer.Apa2 pun Alhamdulilah diselamatkan oleh Allah dari malapetaka yang menghampiri. 

I say JHH 9233 kita belum sempat cerita lu dah cabut,Nak kena betul lah mamat Indon nie.kita bukan sengaja mau kutuk orang Indon,pasal kita pun tahu keturunan kita pun dari sana,Tapi kalau macam ni tak bestlah tak gentelmen lah ker korang ni tak ada telor ka,Buat malu kaum jer.

Nota:

Rasa nya mamat indon ini tak ada lesen
Tapi kalau tak ada lesen macam  mana boleh bawa kereta?
Keta waja pulak tuh,orang kita banyak pakai kancil aje.
Nampak sangat diaorang lebih kaya dari kita.
Kah,kah,kah

Nota:

Keta nih kalau beli mesti pinjam bank
kalau pinjam bank mesti ada akaun
takat dalam akaun rm10
Ader ke bank nak bagi pinjam

.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

Leave a Reply

CommentLuv badge