Cobaan Pertama Dapatkan RM

Lebih kurang enam hari lagi contest gadget yang terhangat akan melabuhkan tirai dengan para peserta mula meraih undi ke sana kemari, aku masih lagi megharapkan magis bagi membolehkan mendapatkan secara gratis.  Aku ada terbaca dalam satu blog yang mengatakan harga iphone 5 bermula dari RM2199 tapi bagi aku dengan nilai sebegitu kalau bagi orang seperti aku mahu boleh buat macam – macam siap dapat safe dekat ASB heh.

undian blog pilihan anda iPhone 5 Blogger Paling Hebat

Bukan apa beb sekarang ini sudah hujung tahun time macam ini lah time dapat macam bukit tapi keluar nya laju sahaja macam air terjun kota tinggi,  dengan mana – mana pasar raya yang besar membuat jualan kembali kesekolah dan penghabisan stock hujung tahun apalagi semua itu perlukan RM.

Dengan huruf RM itu jugalah aku cuba – cuba untuk mendapatkanya dengan bantuan korang secara ikhlas amacam ada berani hehe.

Cerita Terhangat dalam post ini

Idea kita bernilai RM100 000

RM200 untuk iphone 5

Ada apa dengan Petronas

9 Tips penjimatan Petrol ?

Dah 3 link untuk percobaan kali pertama dalam blog ini, kalau letak banyak – banyak takde orang yang berkenan dengan cerita ini rasa kecewa pulak nanti hehe.

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

18 Comments

  1. anif
    Twitter:
    December 9, 2012
  2. Blog Keperawatan December 10, 2012
  3. nurmisnan
    Twitter:
    December 10, 2012
    • onlajer December 10, 2012
  4. cik tom December 10, 2012
  5. cik tom December 10, 2012
  6. yas December 11, 2012
  7. titan
    Twitter:
    December 11, 2012
  8. donnyien December 11, 2012
  9. Andre Joe December 12, 2012
  10. wazy
    Twitter:
    December 13, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge