Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Dulu masa aku mengayat Cik Tom langsung takde tindak balas yang positif kali ini aku nak cuba lagi mana tahu dapat makan nasi dagang free.
Walaupun pengerasnya minta dikomen tempat dia tambah rezeki , oh itu yang buat susah hati mana taknya old timer Affiliate kalau cakap lebih – lebih nanti takut dapat publisiti free tak ke haru hehe.

Tentang penulisan cik tom aku tak boleh lah nak kata apa lagi dengan bukti-bukti kecantikan yang empunya diri setiap minggu ada sahaja entry-entry yang memberi tahu cek sudah mari. Dengan itu terbuktilah penulisan cik tom mampu menjana rezeki dimana ramai lelaki kacak dan perempuan cantik tergoda untuk menyelidiki sehingga terbeli produk itu ini. Bab muka laman cik tom takde apanya aku nak komen cuma dekat footer itu rasanya aku baru perasan ada link scroll to top apa kata cik tom kasi bold sikit supaya mudah orang nak perasan lebih-lebih lagi kalau pelawat itu rabun warna.

 

 

Apa Exabytes macam tak pernah dengar je hehe. Jujurnya aku memang tak pernah berurus niaga dengan syarikat domain ini . mungkin boleh difikirkan pada masa hadapan. Oleh itu kepada pihak exabytes sila hasut aku dengan memberi tawaran yang terbaik dan termurah dengan sokongan khidmat pelangan yang mesra sangat.

Ok itu sahaja kata – kata mengayat aku untuk perempuan cantik . Disini aku juga ingin menjumput anda semua ikut serta contest ini yang akan tamat pada 27-12-2012. Hadiah menarik yang ditawarkan domain “xxx.com.my” + RM20 untuk 3 pemenang. Pemenang ditentukan berdasarkan cabutan bertuah dari random.my

“Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes.”

 

Entry mohon simpati:

2012 Tahunku Yang Kacak – OnLajer

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

22 Comments

  1. anif
    Twitter:
    December 24, 2012
  2. zool
    Twitter:
    December 24, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 26, 2012
  3. titan
    Twitter:
    December 25, 2012
  4. Dulu Lain Sekarang Lain
    Twitter:
    December 25, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 26, 2012
  5. Hazmin Hamudin December 26, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 26, 2012
  6. boni kacak December 26, 2012
    • onlajerc
      Twitter:
      December 26, 2012
  7. cik tom December 26, 2012
  8. syaifuddin alias December 27, 2012
  9. WRizuan
    Twitter:
    December 27, 2012
  10. kesumaangsana December 27, 2012
  11. Hafizul
    Twitter:
    December 28, 2012
  12. ohcikgu
    Twitter:
    December 28, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge