Cubalah Buat Duit Dengan Jobdirumah

Dah lama juga aku terfikir bagaimana lah agaknya nak dapatkan duit daripada Internet ini.

Salah satu benda yang selalu diwar-warkan adalah satu program buat duit dari rumah atau nama sebenarnya Jobdirumah.

Tapi betulke program Buat Duit Dengan Jobdirumah ini, mampu mendapatkan duit mahupun income yang boleh tahan banyaknya?

Jawapan mudah dari aku kalau kau sertai  tapi tak melakukan apa sahaja memang konfem tak dapat apa. Sama juga dengan kontraktor kau pergi tengok projek balik opis kau main facebook kertas cadangan dan sebut harga kau tak buat mana lah nak dapat projek? Tak de projek maksudnya takde lah duit!

Jadinya lepas daftar anda harus terus survey dan pohonlah apa jua pekerjaan yang sesuai dengan kemampuan anda!

Antaranya….

Data research and entry


Need help creating, organizing and building customer email lists. Also to help build competitive product lists.


Microsoft Word Edits


Virtual assistant for Ebay store


Create Pokerstars account in Brazil


Oberlo Import Products + Fulfill Orders


Need some work done on my online watch store


Real Estate Virtual Assistant


Real Estate Virtual Assistant Needed


I need a data entry freelancers to create a list of grassroots sport clubs photography businesses in Australia

Jenis – jenis pekerjaan Yang di Tawarkan

Jika mengikut apa yang berlaku pada aku setelah mendaftar jobdirumah ini hari -hari email aku akan mendapat banyak tawaran projek untuk dipohon dan yang paling best tugasan tersebut seperti mudah dilakukan , sebagai contoh ada tugasan :-

  1. Menterjemahkan bahasa pada artikel (anda boleh guna google translate)
  2. Memasukan data
  3. Menaip dokumen
  4. Pengumpul maklumat
  5. Dan lain -lain

Senang kata kebanyakan tugas adalah berunsurkan perkeranian, Tapi biasanya untuk aku , aku pilih tugasan yang mengunakan perisian autocad.

Betul ke bukan scam program ini?

Aku akan katakan seperti diatas jika setelah masuk keprogram ini anda masih lagi tidak membuat kerja, memang pun anda akan merasa program ini scam.

Sebab itulah apabila anda telah memasuki program ini, jangan segan silu untuk bertanya kepada pihak jobdirumah untuk mendapatkan panduan menikuti program Jobdirumah ini. Daftar Dari sini —->Pendaftaran Buat Kerja Dari Rumah

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

9 Comments

  1. TehR
    Twitter:
    October 30, 2013
  2. sensasi2020
    Twitter:
    October 30, 2013
  3. Hairul Hissam October 30, 2013
  4. Sya Isya
    Twitter:
    October 30, 2013
  5. papa mifz October 30, 2013
  6. blogger lelaki
    Twitter:
    October 30, 2013
  7. titan
    Twitter:
    October 30, 2013
  8. Hazmin Hamudin October 31, 2013
  9. cik tom November 5, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge