Edisi Team Bola Menang Alexa Bawah 500 – Yahoo…

Alhamdulilah sudah masuk hari Minggu , Hari yang banyak kartun anak – anak aku memang suka, aku pun kadang layan sama cuma semua kerja biasalah kena siapakan baru boleh duduk join sama sebelum bawa anak – anak keluar pergi makan – makan atau paling kurang pergi pasaraya besar.

Malam tadi banyak team yang bola kesukaan aku menang cuma masalah nya aku je masih kedekut nak melangan astro jai untunglah mana site yang ada buat , dapat 1UV daripada aku haha. Bukan aku nak berkira ke apa tapi aku rasa kalau aku langan dan bayar aku hanya akan menonton dalam sehari purata 2jam atau lebih kurang selebihnya tv yang tonton aku kembali, Dan untuk dijadikan cerita siaran TV yang free pun belum tentu aku dapat tonton semua memandangkan aku  duduk disekitar bandaraya JohorBahru makanya Siaran TV Singapura dan Indonisia ada juga menerima isyaratnya.

Ok untuk tidak membuang masa aku umum kan pasukan kegemaran aku iaitu Miss Philippines sebagai ratu 2013 hehehe.. ops salah

JDT (4) – KELANTAN (2)

ARSENAL (2) – SWANSEA (1)

Yeah sukanya aku rasa memang tahun ini Arsenal macam boleh duduk atas sekali sehingga hujung musim liga ini tapi apa pun bola itu masih tetap bulat .Dan untuk edisi suka tengok bola lawan tengok ratu cantik  aku nak lah tampal edisi terbaru alexa onlajer.com sebelum dia  naik balik  aku letak lah dekat sini sebagai satu kenangan pencapaian kali pertama bawah 500k sepanjang aku menulis blog.

bawah 500k

Betul yang ini baru first time aku dapat , korang pun rasa boleh juga dapat macam ini cuma kena selalu lah updated… Kalau korang nak idea senang je salah satunya korang join JOMNIaga dekat sana ada banyak yang korang boleh tulis lebih – lebih lagi dicampur dengan teknik yang aku belajar dekat kitab merah ini.

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

15 Comments

  1. Bahrains September 29, 2013
  2. titan
    Twitter:
    September 29, 2013
  3. blogger lelaki
    Twitter:
    September 29, 2013
  4. Hafizul
    Twitter:
    September 29, 2013
  5. Irwan Alessa
    Twitter:
    September 29, 2013
  6. Mohd Shubhi
    Twitter:
    September 29, 2013
  7. Naziman Azlye
    Twitter:
    September 29, 2013
  8. Zuan September 29, 2013
  9. sensasi2020
    Twitter:
    September 29, 2013
  10. nasique September 30, 2013
  11. daddydee September 30, 2013
  12. AUC
    Twitter:
    September 30, 2013
  13. wazy
    Twitter:
    September 30, 2013
  14. Hazmin Hamudin October 1, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge