EPLAN


Mengenai Eplan

EPLAN Perisian & Perkhidmatan diasaskan pada tahun 1984 dengan visi untuk menyediakan reka bentuk sistem yang komprehensif elektrik sebagai tindak balas langsung kepada keperluan pasaran baru muncul untuk cara yang lebih baik dan cepat daripada melukis secara manual. Hasilnya adalah EPLAN, PC pertama di dunia berasaskan reka bentuk automasi penyelesaian, yang terus melawan kaedah reka bentuk kejuruteraan yang tidak cekap dan rumit hingga ke hari ini.

Lebih dua puluh tahun akan datang plus, EPLAN telah benar-benar menjadi perintis antarabangsa dengan kira-kira 25,000 pelanggan yang setia dan lebih daripada 80,000 pemasangan berjaya di seluruh dunia. Hari ini, ibu pejabat dunia EPLAN terletak di Monheim am Rhein, Jerman dan jangka jangkauan global sepanjang rangkaian anak-anak syarikat dan pengedar ulung yang terletak di lebih daripada 54 buah negara pada 6 benua.

Sebagai anak syarikat 1 cepat berkembang Rittal, pemimpin dunia dalam sistem kepungan canggih dan penyelesaian pembungkusan, dan sebahagian yang Friedhelm Loh Kumpulan, 1 syarikat multi-bilion dolar 10.000 bersekutu di seluruh dunia, yang nama EPLAN adalah sinonim dengan ketahanan, pelaburan keselamatan, pertumbuhan berterusan dan inovasi berterusan. Kami berbangga untuk menjadi penyedia penyelesaian lengkap CAD / CAE elektrik untuk pemimpin-pemimpin dunia seperti Motors Baldor & Pemacu, ABB, BMW, GE, General Motors, Procter & Gamble, Bosch, Siemens, ThyssenKrupp ,Schneider dan beribu-ribu pengeluar peralatan, firma kejuruteraan dan mengawal rumah-rumah yang membuat senarai pelanggan yang mengagumkan kami.

Nota:
 Lebih dari lima tahun mengunakan perisian ini cuma belum begitu mahir mengunakanya

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

Leave a Reply

CommentLuv badge