Facebook Spam

Semangkin hari gian untuk updated hari – hari di wordpress ini semangkin mengila. Mungkin pengaruh penurunan alexa yang agak rancak membuat aku bersemangat untuk menulis hari – hari.

Hanya sedikit permasalahan dimana spamer daripada facebook telah mula menyerang, mujur wp ini dilindungi akismet jika tidak mungkin komen – komen yang merapu dan meraban akan memenuhi ruang komen. Walaupun bergitu spam ini terpaksa juga aku semak satu persatu takut – takut ada komen dari sahabat blogger yang termasuk dalam ruangan spam. Hari ini sahaja128 komen dari spamer yang berasal dari fb cuba menerobos keruangan komen onlajer. Hampeh betul…

spam

Satu lagi permasalahan yang aku tengah hadapi, korang ada perasan dekat facebook I Just Saw Whos Been Checking Out My Profile . Pagi tadi ada orang tag aku dengan benda ini cilakak betul benda ini dah jadi macam suatu virus, salah aku jua kerana mengklik, seperti benda ini menjadi auto. Nasib baiklah personal fb aku tak kena jika tidak mungkin ada sesetengah kenalan aku memandang serong dengan gambar updated yang kurang senonoh ini.

i saw you

Satu sahaja persoalan aku betul ke benda ini dapat melihat siapa yang datang melihat profil kita. Benci aku tengok gambar dekat bawah ini. err ada sesiapa yang reti untuk menstopkan beda ini.

 

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

18 Comments

  1. sensasi2020
    Twitter:
    April 2, 2013
  2. Joe April 3, 2013
  3. khairul asrol April 3, 2013
  4. thaqibzaki
    Twitter:
    April 3, 2013
  5. Oneblogsocial.com April 3, 2013
  6. titan
    Twitter:
    April 3, 2013
  7. boni kacak April 3, 2013
  8. Lizz
    Twitter:
    April 3, 2013
  9. anif
    Twitter:
    April 3, 2013
  10. Aan Shared April 4, 2013
  11. suri April 4, 2013
  12. suri April 4, 2013
  13. Hafizul
    Twitter:
    April 4, 2013
  14. hafiz
    Twitter:
    April 4, 2013
  15. wazy
    Twitter:
    April 5, 2013
  16. Hazmin Hamudin April 5, 2013
  17. yas April 5, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge