Free service for muslim to remove tattoos

Sempena bulan – bulan naik gaji ni isteri aku setuju nak belanja sarapan pagi di McD aku orait jer makan free.  Dekat kaunter ada surat khabar free aku capai lah sekali kot – kot ada kupon yang McD nak bagi . selak -selak tengok gambar jumpalah cerita yang berkait ini.

Menurut surat khabar ini( the sun pg13) , Orang Islam yang mempunyai tattoo boleh membuang tattoo meraka secara percuma di Hospital Unisversiti Sains Malaysia (HUSM) secara percuma mengikut kaedah rawatan laser, Berita harian pun ada berkata begitu juga.
Menurut pakar plastic surgery Dr Wan Azman Wan Sulaiman (aku kenal nama sahaja) sesi rawatan yang dijalankan lebih kurang  5 atau 7 sisi bergantung pada saiz , lapisan kulit dan juga dakwat yang digunakan dan mengambil masa lebih dari sepuluh bulan, ini kerana selepas satu sesi , rawatan susulan akan dilakukan selepas enam bulan dari rawatan sebelumnya.
Onlajer yang suka menyibuk pun berkata :-
            Selalu juga dengar cerita dari mertua  zaman 60an hingga hujung 80an kebanyakan kelasi kapal atau navy yang berbangsa melayu mempunyai tattoo” dan sekarang lagilah tak mustahil anak – anak muda melayu islam pun terikut – ikut budaya bertatoo ini. kalau  bukan islam  ok jugalah agaknya.


NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

16 Comments

  1. Kesuma Angsana June 22, 2012
  2. azman June 22, 2012
  3. jebengotai June 22, 2012
  4. Jajas June 22, 2012
  5. irsah June 22, 2012
  6. CIK TOM June 22, 2012
  7. daddydee June 23, 2012
  8. tehr June 23, 2012
  9. Yas y June 23, 2012
  10. Hafizul June 23, 2012
  11. Kampung Balimbang June 23, 2012
  12. Razif June 24, 2012
  13. chii June 24, 2012
  14. cik lala June 25, 2012
  15. Cikgu Hairul June 25, 2012
  16. titan June 26, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge