Gulai Kari Daging Atau Ayam Goreng

Jujur waktu makan yang paling aku suka ialah antara dua belas setengah hingga satu setengah.

Waktu macam ini lah aku rasa waktu makan yang agak tenang dan waktu ini lah paling sesuai untuk orang yang makan gaji seperti aku ini untuk makan dan seterusnya solat zohor dengan tenang.

Tetapi kekadang ada waktu tu waktu makan akan menjadi hampir pukul dua, dan waktu bergini faham – fahamlah lauk yang ada hanyalah ala kadar sahaja yang biasa tinggal gulai kari daging dan yang baru masak mesti ayam goreng. Sayur paling popular tauge atau kacang panjang itu aje. Namun bergitu Alhamdulilah ada juga benda yang boleh kita telan.

click-here10000 Jawatan Kosong berkerja dari rumah untuk diisi
click-hereFilem terhangat Masa Kini
click-hereInsurans untuk Keluarga Anda
click-hereUmur yang sesuai untuk anak kita Memandu
click-hereRM10000 Untuk Dimenangi 

Ayam Goreng Berempah

Yeah memang biasa kalau pergi lambat lauk dah takde tuan kedai pasti akan mengoreng ayam , cuma aku sahaja kadang tak suka apabila melihat saiz dia yang agak comel terpaksalah kari daging yang menjadi pilihan hati.

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

10 Comments

  1. titan
    Twitter:
    November 27, 2013
  2. hafizrahim
    Twitter:
    November 27, 2013
  3. pahan November 27, 2013
  4. papa mifz November 28, 2013
  5. Fadhil Husin
    Twitter:
    November 28, 2013
  6. Akuro San November 29, 2013
  7. ohcikgu
    Twitter:
    November 29, 2013
  8. Hairul Hissam November 30, 2013
  9. Hafizul
    Twitter:
    December 3, 2013
  10. Rina December 4, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge