Hasil Daripada Artikel Putu Bambu

Assalamualikum .

Kepada yang tersingah blog onlajer aku nak tanya cukup makan tak?  Atau dah terlebih makan.

Aku kekadang  memang terlebih makan apabila makan sorang – sorang. Balik kerja dah lewat anak isteri dah makan itu yang kasi licin terus senang nak kemas dan basuh benda- benda yang diatas meja.

Dan apabila sudah kenyang pastinya ayat  “Alhamdulilah” Rezeki makanan yang melimpah ruah ada untuk diri dan keluarga . Bergitu kan kawan?

Alhamdulilah juga akan terkeluar daripada mulut  apabila menerima sesuatu yang meyenangkkan hati.

Contoh seperti baru naik gaji, Boss belanja makan Tengah hari , Cuti hujung tahun ini diluluskan lagi atau paling tak pun bernafas lagi aku hari ini. Semua perkara yang mendatang kan kebaikan atau terlepas daripada perkara – perkara yang mendatangkan musibah boleh kita ucapakan Alhamdulilah

Lebih – lebih lagi apabila  membuka email yang menunjukan kita menerima komisyen daripada produk yang telah kita promosikan.

Alhamdulilah. Syukur rezeki musim – musim hujan.

KOMISYEN PUTU

Alhamdulilah setelah sekian lama menghasilkan Artikel Putu Bambu ini , Akhirnya tercipta jugalah hasil komisyen daripada Rahsia resepi putu bambu ini dengan dorongan teknik seo kitab merah jambu ini.

p/s : Tak kira berapa sahaja yang kita dapat mesti lah suka 🙂

click-hereRahsia Resepi Putu Bambu

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

21 Comments

  1. Hafiszan Kamarudin
    Twitter:
    November 12, 2013
  2. hafiz
    Twitter:
    November 12, 2013
  3. Irwan Alessa
    Twitter:
    November 12, 2013
  4. titan
    Twitter:
    November 12, 2013
  5. Lyn™ November 12, 2013
  6. sabree hussin November 12, 2013
  7. papa mifz November 12, 2013
  8. Hairul Hissam November 12, 2013
  9. Lizz
    Twitter:
    November 12, 2013
  10. TehR
    Twitter:
    November 12, 2013
  11. blogger lelaki
    Twitter:
    November 12, 2013
  12. Index Apk November 13, 2013
  13. Hafizul
    Twitter:
    November 13, 2013
  14. hatiputera
    Twitter:
    November 13, 2013
  15. azmi November 13, 2013
  16. Khairul Zamri
    Twitter:
    November 14, 2013
  17. cik tom November 26, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge