How popular is ?

Satu tempat yang selalu dikunjungi setiap minggu untuk melihat prestasi blog tak lain dan tak bukan Alexa .  Oleh kerna aku rasa sibuk minggu ini nampak gaya updated dekat blog ini macam  hanya berberapa patah perkataan dan untuk rakan – rakan maaf lah kerna kurang memberi komentar di ruangan rakan – rakan.

Untuk permulaan enam bulan kedua blog onlajer

Alexa popular siteOk lah tu blog pandangan peribadi bukan blog politik hehe

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

20 Comments

  1. encikarman
    Twitter:
    July 1, 2013
  2. fendy July 1, 2013
  3. titan
    Twitter:
    July 1, 2013
  4. Hairul Hissam July 1, 2013
  5. Khairul Zamri
    Twitter:
    July 1, 2013
  6. nazray July 1, 2013
  7. kucinghitam July 2, 2013
  8. kucinghitam July 2, 2013
  9. TehR
    Twitter:
    July 2, 2013
  10. Anuar July 2, 2013
  11. wazy
    Twitter:
    July 2, 2013
  12. dja July 2, 2013
  13. Rina July 2, 2013
  14. Hafizul
    Twitter:
    July 2, 2013
  15. anif
    Twitter:
    July 3, 2013
  16. Joe July 3, 2013
  17. boni ultra kacak July 3, 2013
  18. fyna
    Twitter:
    July 4, 2013
  19. Terbelog July 8, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge