Hubung kait Rezeki Dengan Menulis Impian

Mulanya I Phone 4 berada dipasaran, saya sudah mula memasang impian untuk memilikinya, lebih – lebih lagi berberapa rakan sekerja sudah memilikinya. Namun bergitu keluarnya Iphone 5, Denaihati telah menganjurkan sebuah contest IPhone 5 Gadget Impian. Lebih dari lapan puluh blogger yang menyertai contest tersebut tetapi hanya segelintir yang berjaya memilikinya.

Saya juga adalah salah seorang peserta yang tidak berjaya pada masa itu. Namun bergitu jika difikirkan kembali apa yang saya tulis ialah mengenai impian untuk memiliki IPhone. Menulis impian untuk memilikinya. Mungkin dengan asbab menulis impian untuk memilikinya , saya beli juga I phone 5. Sesuatu yang saya tidak dapat bayangkan , mengapa harus mengeluarkan bergitu banyak wang bagi seunit telefon bimbit. Malah rakan blogger saya yang sama – sama menyertai contest terbabit juga sudah memilikinya dengan secara percuma baru – baru ini, Hanya dengan asbab menyertai contest beliau berjaya memenangi nya. Memang Rezeki Beliau dan rezeki saya untuk megunakanya.

iPhone-5-Gadget-Impian

Apa yang menarik bagi saya ialah apabila kita memasang impian , apa kata kita cuba menulisnya disebuah kertas dan tampal pada dinding – dinding bilik untuk kita kejar sesuatu impian tersebut. Memang kekadang impian kita agak melampau, tetapi bagi saya lebih baik menulis impian daripada langsung tidak punyai impian. Cadangan extream saya kita tampal impian kita pada dinding muka buku. Biar kita tengok berapa ramai yang suka dan mendoakan kejayaan kita. Gambar – Dawaihati

Malah jika difikir kembali menulis sesuatu impian , seakan kita menulis doa yang hendak kita baca. Malah dengan menulis impian juga sedikit sebanyak akan mempengaruhi Rezeki yang kita impikan.

Jika anda ingin membaca cara Рcara untuk menjemput rezeki dan kesah Рkesah yang berkait tentang rezeki anda boleh sahaja pergi pada halaman Р Formula Pantas Seru Rezek

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

5 Comments

 1. titan
  Twitter:
  March 24, 2014
 2. Bahrain
  Twitter:
  March 25, 2014
 3. Khairul Zamri
  Twitter:
  March 26, 2014
 4. profhariz
  Twitter:
  March 26, 2014
 5. Hafizul
  Twitter:
  March 27, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge