Idea terbaik mendapatkan produk Hot dipasaran

Buat sampai jadi kalau tak jadi, boleh cuba lagi dan dalam masa yang sama buat yang lain.

Itu saya lah, kalau bercerita tentang buat duit online.

Walaupun belum bergitu konsisten dapat duit berkepok – kepok dan masih melakuan nya setakat kalau ada masa, kira bersyukurlah ada juga sale yang melekat.

Sikit banyak belakang cerita, Itu rezeki namanya. Walupun ada rakan kenalan kita boleh pulon sampai 5 angka dalam masa 3,4 hari. Kita jangan risau sangat lah, kita perlu kenal dulu apa kekuatan yang kita ada.

Selesa kearah mana, Produk digital atau pun produk Fizikal.

Tak rugi pun mencuba keduanya, Yang penting kita cuba jangan mengalah walaupun sudah dua , tiga artikel ditulis tapi masih belum menampakan hasil.

Sekurangnya anda ada usaha. Dan kalau ada iklan dari google naik lah sikit tabungan USD anda tak gitu.

Okeh antara serba sedikit pendapatan 3,4 hari iniā€¦Ok llah lepas lah buat makan mekdi.

Best kan, kiranya produk ini kira ada yang hot dan kiranya tak berapa hot , Yang tak berapa hot biasanya nilainya tinggi sikit.

Yang hot tu murah – murah jer.

Biasalah barang murah supplier pun kena tepat, untuk kita dapatkan barang tersebut dengan harga super murah daripada pasaran.

Jadi untuk anda yang rasa gatal tangan atau sekadar nak ambil tahu apa yang patut anda jual.

Bolehlah klik pada pautan.

HOT OFFER7 Idea Produk Hot!

 

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

2 Comments

  1. Sis Lin April 4, 2019
  2. maszull April 10, 2019

Leave a Reply

CommentLuv badge