Internet Tanpa Batasan

Hari ini memang kebabom dengan cerita murid sekolah makan didalam bilik persalinan, pendapat aku memang kurang wajarlah makan dalam bilik persalinan yang ada bilik mandi tu jika time mesyuarat PIBG tidak mencatat 100 peratus kehadiran ibu bapa, cara logiknya bilik air memang tetap bilik air tapi kalau korang tengok gambar tu kenapa pula tak ditutup bilik mandi tu atau dekat rumah taman korang yang memang dekat dapur ada bilik air dekat bilik utama pun ada bilik air, korang still melantak dekat dengan bilik yang ada bilik air. lainlah korang duduk kampung yang masih lagi memisahkan rumah dan bilik air itu baru korang boleh melenting! Tamat mukadimah

Yeah sayang ketat – ketat nuffnang kembali lagi dengan kempen terbaru daripada digi DiGi Prepaid Rider haha langsung aku tak faham nak ride apa dengan prepaid terus terang gua cakap dah berkurun lama gua tak pakai prepaid sejak En.Boss gua berasa rela paksa untuk support perbelanjaan bil telefon mudah alih ini dengan plan Digi company gua agak le . Cuma satu je dia tak provide HP Samsung S4 maka itu gua pakai lah handphone yang paling basic dengan boleh membuat pangilan dan sms dan paling cengkadak boleh ambil gambar untuk aku tampal dekat blog ini heh.

Digi Prepaid Rider

Dekat bawah ini gua tampal video you tube tentang iklan promote digi yang baru sahaja diupload mungkin daripada pihak digi bagi menyatakan terima kasih pasal memilih blog yang baru nak Belajar Kitab teknik seo Merah Jambu.

 

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

13 Comments

  1. Irwan Alessa
    Twitter:
    July 24, 2013
  2. Mohd Shubhi
    Twitter:
    July 24, 2013
  3. TehR
    Twitter:
    July 25, 2013
  4. kakiblog July 25, 2013
  5. Joe July 25, 2013
  6. hafiz
    Twitter:
    July 25, 2013
  7. Ikhmal Malique July 25, 2013
  8. Zuan July 26, 2013
  9. Anuar July 27, 2013
  10. Hafizul
    Twitter:
    July 31, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge