iPhone 5s Gadget Untuk Isteri

Kali pertama aku menulis tentang Iphone 5 ialah sewaktu Denaihati menganjurkan contest mega tersebut dipenghujung 2012.

Gadget idamkan ramai rakan blogger dan rakan nyata. Untuk diriku sendiri juga mengidamkanya.

Tetapi apabila difikirkan dengan fikiran waras perlu ke membayar dengan harga yang tinggi, lepas itu dua tiga hari dah takde apa – apa , excitednya masa mula – mula nak beli dan apa bila dah dapat demm.. sekejap je , Perangai manusia..

Survey Harga terbaik Iphone 5,6,7 Dari Sini

Tapi untuk sekian kali nya aku terpaksa akur, bukan untuk menunjuk tapi aku  mempersalahkan mulut rakan – rakan yang mendakwa Telefon bimbit yang lasak adalah keluaran apple, lagi pun Rezeki kita itu kan benda yang kita dah makan , sudah diguna hungga lusuh dan sebagainya.

Jadi apabila Telefon bimbit milik isteri sudah hampir sampai ke riwayatnya , apa salah nya kita tukar kepada sesuatu yang kita tidak pernah mencubanya.

Maka Iphone 5S ialah salah satu opsyen selain daripada samsung note.

iPhone Gadget Untuk Isteri - Panduan membeli dengan harga Terbaik.

Dan apabila cadangan untuk membeli tidak kunjung – kunjung tiba ,Dan sikap bertanguh – tanguh untuk pergi survey ke kedai yang boleh meberi harga yang paling terbaik tidak dilakukan.

Akhirnya isteri telah juga mendapatkanya dengan usaha sendiri, Pergh.. perasan iri mula ada dihati, Kasi pinjam tekan -tekan satu pun aku tidak reti.

Cuma sedikit pemasalahanya apabila semua contact number kenalan tidak  tercopy di sim kad satu – satulah isteri mula save nombor dan nama – nama yang perlu dihubungi.

 Panduan membeli dengan harga Terbaik.

Argh tidak kira apa nak jadi aku juga nak beli sebiji lagi, walaupun aku terpaksa menabung dekat tin besi, hari – hari makan biskut merie yang penting dapat juga sambar sebiji gadget seperti isteri baru boleh macam merpati sejoli.

Survey Harga terbaik Iphone 5,6,7 Dari Sini

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
*Harga tidak semestinya sama dengan apa yang dipaparkan*

17 Comments

  1. papa mifz February 20, 2014
  2. Sop
    Twitter:
    February 20, 2014
  3. Fadhil
    Twitter:
    February 20, 2014
  4. Farid Laham
    Twitter:
    February 20, 2014
  5. hafiz
    Twitter:
    February 20, 2014
  6. Si Galah Panjang February 20, 2014
  7. titan
    Twitter:
    February 20, 2014
  8. mselim3 February 20, 2014
  9. Hazmin Hamudin February 21, 2014
  10. Bahrain
    Twitter:
    February 21, 2014
  11. wazy
    Twitter:
    February 21, 2014
  12. Amran
    Twitter:
    February 22, 2014
  13. azlanvai
    Twitter:
    February 22, 2014
  14. akubiomed February 22, 2014
  15. Khairul Zamri
    Twitter:
    February 23, 2014
  16. TehR
    Twitter:
    February 24, 2014
  17. Hafizul
    Twitter:
    February 24, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge