Kalender Masihi Tukar Hijri

Hari rabu tanpa kata – kata sampai lagi disuruh diam lagi banyak cakaplah aku, semangkin feal nak menulis semangkin menjadi – jadi. tak kira lah serangkap atau seperengan, Mungkin penangan Kitab Merah Jambu yang mencetuskan semangat Melayu Boleh aku menjadi bergini.

Sempena semalam umur aku telah cukup hari dan bulanya hari ini aku cuba berkongsi sebuah kalendar yang menukarkan antara masihi kepada hijri, Ya la kita termaksuk akulah biasa nya berkira – kira umur dengan tahun masihi apa kata kita cuba tengok berapakah umur sebenar kita jika mengunakan tahun hijrah rasanya lebih tua daripada sedia kala hehe.

KIPAS & PENGHAWA DINGIN TERLAJAK LARIS
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
Peluang Untuk Bekerja Part Time Dari Rumah! Terima bayaran upah lumayan dan bekerja dengan syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja part time dari rumah. Info Lanjut -KLIK SINI

8 Comments

  1. Hafizul
    Twitter:
    July 31, 2013
  2. anif
    Twitter:
    July 31, 2013
  3. boni ultra kacak July 31, 2013
  4. encikarman
    Twitter:
    July 31, 2013
  5. titan
    Twitter:
    August 1, 2013
  6. Mohd Shubhi
    Twitter:
    August 1, 2013
  7. hafiz
    Twitter:
    August 1, 2013
  8. Zuan August 1, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!