Kasut Converse Idaman Budak Sekolah Tahun 90an

Kalau nak ikutkan zaman aku kasut yang paling popular pastinya jenama cafree ataupun warior.

Kasut sekolah bertali yang aku rasa tidak murah dan juga tidak mahal. Ok,ok untuk golongan tak berpendapatan seperti aku.

Kiranya nak kasut baru kena cukup setahun , Atau cuba untuk memetik kopi sebanyak dua Tin Besar 17KG minyak Tanah.

Jadi mana mungkin budak sekolah tahun 90an mampu membeli kasut converse yang berharga RM60 dengan sekelip mata.

Nak cepat dapat ala — ala converse kena lah beli yang berjenama all-amerika atau kasut cafree itu kita letak cap star jadilah ia seperti converse.

Itulah serba sedikit sejarah kasut zaman sekolah saya ,Tidak seperti sekarang kasut sekolah anak saya pun hanya mampu bertahan setengah tahun.

Paling rendah harga kasut pun dalam sekitar RM25, Nak lagi murah tunggu hujung tahun , Tunggu ada sale kembali kesekolah dengan menawarkan harga yang terbaik dengan jenama kasut yang tidak dikenali. Dan setelah saya kaji kasut ini juga hanya mampu bertahan selama tiga bulan.

“Wei kain apa yang korang guna sekarang ya tak sampai setahun dah jahanam, Zaman saya boleh extend dua,tiga bulan untuk tahun hadapanya”

Okeh saya nak promosi , sikit lah . Sekarang kan Hangpa semua banyak Duit jadi,

Kedai Maya Converse

Nak Cari kasut Converse warna putih Hi – Cut

Boleh dipakai untuk melawa,Buat pergi dating, Buat pergi jalan – jalan dekat hyper market, Paling tidak pun untuk bagi anak pakai pergi sekolah.

Jadi jika nak survey boleh survey harga dia dekat sini,

Harga kawan – kawan tulisnya , Survey di –

Butik Converse Maya

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 125.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

9 Comments

  1. ringantangan
    Twitter:
    September 19, 2015
  2. suri September 19, 2015
  3. Tehr
    Twitter:
    September 19, 2015
  4. myrujukan
    Twitter:
    September 19, 2015
  5. titan
    Twitter:
    September 23, 2015
  6. Noriza Rahman
    Twitter:
    October 3, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge