Kedai harga patut untuk lampu hiasan dinding

0
1084

Kedai harga patut untuk lampu hiasan dinding, hihihi macam agak susah kalau main sembarang redah je…

Antara contoh lammpu hiasan pada dinding rumah

Tahu tak anda, Walaupun kita mampu membeli rumah yang berharga puluhan dan ratusan ribu, tetapi anda masih lagi mahu membeli isi atau kelengkapan rumah dengan harga yang terbaik.

Jarang sekali saya jumpa orang akan terus conform beli tanpa survey harga atau paling tidak pun meminta diskaun.

Rata – rata mesti minta diskaun atau kalau rajin mesti akan survey dari satu kedai ke satu kedai.

Serius saya juga bergitu, jarang sekali saya akan terus conform beli untuk sesuatu produk elektrik.

Lebih – lebih lagi kalau anda lihat harga dan produk elektrik itu seperti tidak sepadan. Barang macam biasa – biasa tapi jual seperti nak cekik darah kita.

Dari itu saya lebih suka survey lihat dan jika saya lihat juru jual itu mesra , saya akan cuba bertanya berapa boleh kurang.

Selepas saya tahu kurangnya berapa, saya akan cakap nanti saya bincang dulu, nanti conform saya datang beli loh…

Dan selepas itu pandai – pandai lah kita copy paste ayat yang sama untuk setiap kedai lampu hiasan yang kita pergi..

Amacam ok tak…

Nak lagi teknik dapatkan lampu hiasan dengan lebih murah dari biasa?

Sebenarnya anda boleh dapatkan sekurangnya 30% lebih murah dari harga asal, dengan syarat anda tidak kesah dengan model yang agak lama.

Itu pun jika anda bijak berkata – kata dengan pemilik kedai .

Jika tidak anda lupakan sahaja, dan apa yang anda boleh buat hanyalah dengan survey online atau pergi ke sesetengah kawasan Johor bahru yang menjual alatan terpakai dari Singapura itu sahaja.

Antara senarai lampu dan harga yang berada dipasaran

Okey sekarang jika benar anda mahu survey lampu hiasan dinding anda boleh survey dari sini ….

—> Kedai Lampu Hiasan Online <—

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here