Kedai harga patut untuk lampu hiasan dinding

Kedai harga patut untuk lampu hiasan dinding, hihihi macam agak susah kalau main sembarang redah je…

Kedai harga patut untuk lampu hiasan dinding

Salah satu contoh lammpu hiasan pada dinding rumah

Tahu tak anda, Walaupun kita mampu membeli rumah yang berharga puluhan dan ratusan ribu, tetapi anda masih lagi mahu membeli isi atau kelengkapan rumah dengan harga yang terbaik.

Jarang sekali saya jumpa orang akan terus conform beli tanpa survey harga atau paling tidak pun meminta diskaun.

Rata – rata mesti minta diskaun atau kalau rajin mesti akan survey dari satu kedai ke satu kedai.

Serius saya juga bergitu, jarang sekali saya akan terus conform beli untuk sesuatu produk elektrik.

Lebih – lebih lagi kalau anda lihat harga dan produk elektrik itu seperti tidak sepadan. Barang macam biasa – biasa tapi jual seperti nak cekik darah kita.

Dari itu saya lebih suka survey lihat dan jika saya lihat juru jual itu mesra , saya akan cuba bertanya berapa boleh kurang.

Selepas saya tahu kurangnya berapa, saya akan cakap nanti saya bincang dulu, nanti conform saya datang beli loh…

Dan selepas itu pandai – pandai lah kita copy paste ayat yang sama untuk setiap kedai lampu hiasan yang kita pergi..

Amacam ok tak…

Nak lagi teknik dapatkan lampu hiasan dengan lebih murah dari biasa?

Sebenarnya anda boleh dapatkan sekurangnya 30% lebih murah dari harga asal, dengan syarat anda tidak kesah dengan model yang agak lama.

Itu pun jika anda bijak berkata – kata dengan pemilik kedai .

Jika tidak anda lupakan sahaja, dan apa yang anda boleh buat hanyalah dengan survey online atau pergi ke sesetengah kawasan Johor bahru yang menjual alatan terpakai dari Singapura itu sahaja.

senarai harga lampu dinding

Antara senarai lampu dan harga yang berada dipasaran

Okey sekarang jika benar anda mahu survey lampu hiasan dinding anda boleh survey dari sini ….

—> Kedai Lampu Hiasan Online <—

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

5 Comments

  1. titan
    Twitter:
    August 12, 2016
  2. Anuar August 12, 2016
  3. Bahrain
    Twitter:
    August 23, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers like this: