Komisen 8Share Sudah Mari

Lama benar aku nak sampai target untuk cash out benda ini, rasanya nya dah dekat setahun. Puncanya aku jarang – jarang main 8 share ini. Dan teknik hapraknya aku copy link dan terus paste dekat facebook.

Mana ada orang nak klik direct macam itu, mereka semua nak sesuatu yang ohsem tajuk nak gempak , gambar nak kacak baru dia orang klik dan klik tanpa dipaksa – paksa.

kalau ada klik pun satu share satu klik. jadinya perlu dua ratus lebih share untuk membolehkan anda cash out. Penat juga oo nak kena tunggu. lain lah kau ada group persendirian yang cukup power anda share mesti ahli – ahli nak klik.

Jadi untuk bermain 8share ini anda memang perlukan strategi ampuh untuk mereka klik tanpa menyedari semua yang dikongsi hanyalah iklan semata – mata.

Contoh yang boleh direka seperti:-

harga tiket

Tempah Sekarang!??

terus letak link yang telah dipendekan melalui google url shorten.  Nak lagi garam tag lah sedara mara dan rakan terdekat. Blogger jangan sesekali pasal dia orang pun promote benda yang sama.

Contoh ini adalah salah satu contoh yang agak ampuh , belajar dari Teknik Blueprint TS, dan teknik ini juga membolehkan aku cash out untuk sekian lamanya aku punyai akaun 8share.

keuntungan 8share

oklah tu buat geli – geli ,lepas duit tiket wayang untuk anak beranak.

Ok anda nak yang mana 8share atau Blueprint.

8Share masuk free satu klik 20sen diberi. Blueprint kena keluar modal lagi, tapi klik memang hari – hari mari.

KIPAS & PENGHAWA DINGIN TERLAJAK LARIS
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
Peluang Untuk Bekerja Part Time Dari Rumah! Terima bayaran upah lumayan dan bekerja dengan syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja part time dari rumah. Info Lanjut -KLIK SINI

7 Comments

  1. ohcikgu
    Twitter:
    September 24, 2014
  2. sabree hussin September 24, 2014
  3. suri September 26, 2014
  4. aishah ahmad
    Twitter:
    September 28, 2014
  5. Hafizul
    Twitter:
    September 28, 2014
  6. Mohd Azuan
    Twitter:
    September 29, 2014
  7. Kerjayacentral September 29, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!