Komisen Jobdirumah kali ke Berapa

Alhamdulilah dapat lagi komisen Affiliate Jobdirumah kali yang keempat kalau tak salah aku. namapknya kalau aku nak sama lavel dengan Pengasas Teknik SEO Merah Jambu aku kena menghasilkan lebih 80 jualan pergh macam banyak tu.

Sejujurnya apabila aku menerima email  Your Affiliate Payment has been sent pada minggu yang lepas aku macam besikap acuh tak acuh dengan fikir ya ke ni biasa mereka akan hantar Taniah anda Menerima Komisen tetapi untuk kali ini macam Klik solution hantar seperti ini sahaja.

click-here10000 Jawatan Kosong berkerja dari rumah untuk diisi
click-hereFilem terhangat Masa Kini
click-hereInsurans untuk Keluarga Anda
click-hereUmur yang sesuai untuk anak kita Memandu
click-hereRM10000 Untuk Dimenangi 

Your Affiliate Payment has been sent

Hello Mohd Yazid,
We’ve sent your affiliate payment.
The amount you’ve made is RM25.00
Please note if you using bank other than Maybank
it might take up to 3 working days to credited into your account.
Thanks again for being a great affiliate!
=========================

JDR Affiliate Challenge

We are pleased to organize JDR Affiliate Challenge.

Prizes:

  1. 1st Place: RM1500.00 x 1
  2. 2nd Place: RM1000.00 x 1
  3. 3th Place: RM500.00 x 1
  4. Consolation: RM100.00 x 5

Requirement:

Minimum of 20 sales starting from 01/10/2013 to 31/10/2013.

Winners Selection:

Affiliate that brings in the most sales consider winners. A draw will be made ​​if there 2 or more the same amount.

Dan hari ini apa bila aku menyemak statu akaun Public Bank terteralah RM25 didalam nya
Komisen Jobdirumah 04
Memang betul apa yang ditulis dalam kitab merah jambu tersebut yang penting buat kerja dan sabar selebihnya tawakal Jika ada rezeki adalah rezeki itu untuk kita.
Untuk sesiapa yang belum daftar sila daftar dengan jobdirumah dengan kadar segera.
KIPAS & PENGHAWA DINGIN TERLAJAK LARIS
NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG
Peluang Untuk Bekerja Part Time Dari Rumah! Terima bayaran upah lumayan dan bekerja dengan syarikat dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja part time dari rumah. Info Lanjut -KLIK SINI

12 Comments

  1. sabree hussin November 29, 2013
  2. hafiz
    Twitter:
    November 29, 2013
  3. titan
    Twitter:
    November 29, 2013
  4. Hairul Hissam November 30, 2013
  5. papa mifz November 30, 2013
  6. hafizmd
    Twitter:
    November 30, 2013
  7. puteri kasih November 30, 2013
  8. ajumohit December 1, 2013
  9. ohcikgu
    Twitter:
    December 1, 2013
  10. Hafizul
    Twitter:
    December 2, 2013
  11. Mohd Shubhi
    Twitter:
    December 11, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Langgan Newsletter Kami Secara PERCUMA!

Daftar emel dan langgani newsletter dari blog Onlajer.com secara percuma untuk informasi terkini.

You have Successfully Subscribed!