Komisen ketujuh Lazada biar lambat asal dapat

Alhamdulilah lazada telah memberi tahu bahawasanya Blog elektrik buat duit , akan menerima komisen kali ketujuh untuk program affliate yang disertai…

lazada komisen ketujuh

Sengaja kasih blank amount untuk tidak menarik perhatian lembaga,tetapi sengaja dibiarkan no akaun untuk ada insan yang sudi meyumbang..

Oh… sunguh beruntungnya kita ada blog,facebook,wasap dan lain – lain…Sambil sembang – sembang boleh lah promote satu dua barang yang memang kita arif tentang nya…

Contohnya seperti mempromosikan KDK Baby Fan…

kdk baby fan

Musim panas memang conform orang cari, lagi – lagi mereka rasa, mereka nak pasang dekat lorong atau koridor rumah. Lagipun kipas macam ini nama je baby tapi angin dia pergh… nyaman.

Okeh dah terangkan lebih kurang macam tu .. baru kita cerita pasal harga. Paling mahal RM438,Murah sikit RM420. Itu pun kerana diskaun harga asal mau jejak RM500.

Tapi pasal kita sayang awak, kita bagi lah kupon diskaun RM50 , jadi boleh lah anda beli lebih murah RM50 dari harga asal…

kupon lazada mei 2016

Mudah bukan.. – (Kami nak shoping dekat Lazada)

Begitulah sedikit sebanyak ayat – ayat kacak yang boleh anda aplikasikan ,apabila mempromosikan produk daripada laman Lazada. Lebih – lebih lagi produk yang anda ingin pasarkan bergitu dekat dengan sembang temberang kebolehan anda.

Jadi bagaimana?

Anda ingin menyertai program seperti ini atau tidak.. Sambil berblog ,berkongsi cerita saya rasa tidak ada salahnya anda mempromosikan berberapa produk untuk mendapatkan extra income…

Mungkin apabila anda menerbitkan sebuah artikel anda belum tentu akan terus mendapat jualan..Tetapi percayalah ia adalah lebih baik daripada anda langsung tidak menerbitkanya..

Daftar extra income – InvolveAsia promosi Lazada…

Artikel lain untuk anda jadikan rujukan bagaimana anda mahu mula memasarkan produk – produk yang ada di LAzada…

NO JENAMA DAN MODEL HARGA TAWARAN ISTIMEWA
1 York 1.0hp air conditioner YSL3F10/YWM3F10 Wall Split RM799.00 SURVEY SEKARANG
2 Daikin 1.5hp FTN15P & RN15F Eco King Wall Mounted Air Conditioner RM1211.25 SURVEY SEKARANG
3 Sharp 1.0hp eco Non-Inverter Split Air-Conditioner AH/AUA9SED RM793.46 SURVEY SEKARANG
4 KDK KB404 Table Fan 16" RM 128.00 SURVEY SEKARANG
5 KDK KC4GR Wall Fan 16" Remote Control RM 259.00 SURVEY SEKARANG
6 KDK K15V0 Ceiling Fan 60" RM 146.70 SURVEY SEKARANG

37 Comments

  1. anuar May 10, 2016
  2. titan
    Twitter:
    May 10, 2016
  3. jida May 11, 2016
  4. Raihanah May 11, 2016
  5. Hairul Hissam May 12, 2016
  6. mrhanafi May 12, 2016
  7. rahimah May 13, 2016
  8. Afif Rayyan May 14, 2016
  9. Ikhwan
    Twitter:
    May 15, 2016
  10. siti hazreen May 16, 2016
  11. Raihanah May 20, 2016
  12. Nurul Shahira May 20, 2016
  13. oh pt3 May 21, 2016
  14. Khairul
    Twitter:
    May 22, 2016
  15. Ani Haryani May 24, 2016
  16. Noriza Rahman
    Twitter:
    May 25, 2016
  17. cik tom May 30, 2016
  18. sabree hussin June 12, 2016
  19. hasrul hassan June 13, 2016
  20. tejo September 20, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge